Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2016 14:20 tarihinde yayınlandı
0

Emniyet Müdürüne Başkan Vergili’den Destek

“Hainlikte Son Nokta!”

 Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’e atılan FETÖ’cü iftarına sert tepki gösterek, Tezsever’e destek verdi.

Başkan Vergili facebook hesabından yaptığı açıklamada “Kalleşçe saldırıları ile ülkemizi kana bulayan gözü dönmüş caniler, son çırpınışlarını ise en iyi bildikleri iş ile, iftira ve karalama kampanyalari ile yapıyor!
Şimdiki hedef ise;
Göreve başladığı ilk günden itibaren yaptığı başarılı çalışmalar ve halkımızla kurduğu sıcak diyaloglar tüm Karabük’ün sevgilisi haline gelen, o kanlı 15 temmuz gecesini ve devam eden süreci ekibiyle birlikte son derece mükemmel bir şekilde yöneterek, şehrimizin bu badire dolu günlerden hasarsız çıkmasını sağlayan İl Emniyet Müdürümüz Dr. Serhat Tezsever..

İl Emniyet Müdürümüzün devlet içindeki şebekeleri çökertmeye yönelik kararlı çalışmalarından bunalan ihanet şebekeleri, kullandıkları maşalar aracılığıyla, Cumhurbaşkanlığına, İçişleri Bakanlığına ve diğer devlet makamlarına yolladıkları mesajlarla kendisini FETÖ Terör Örgütü üyesi göstermeye çalışıyorlar.

Hiç boşuna kendinizi yormayın!
Karabük Demokrasinin de yanında, Müdürünün de”dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin