Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2016 14:20 tarihinde yayınlandı
0

Emniyet Müdürüne Başkan Vergili’den Destek

“Hainlikte Son Nokta!”

 Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’e atılan FETÖ’cü iftarına sert tepki gösterek, Tezsever’e destek verdi.

Başkan Vergili facebook hesabından yaptığı açıklamada “Kalleşçe saldırıları ile ülkemizi kana bulayan gözü dönmüş caniler, son çırpınışlarını ise en iyi bildikleri iş ile, iftira ve karalama kampanyalari ile yapıyor!
Şimdiki hedef ise;
Göreve başladığı ilk günden itibaren yaptığı başarılı çalışmalar ve halkımızla kurduğu sıcak diyaloglar tüm Karabük’ün sevgilisi haline gelen, o kanlı 15 temmuz gecesini ve devam eden süreci ekibiyle birlikte son derece mükemmel bir şekilde yöneterek, şehrimizin bu badire dolu günlerden hasarsız çıkmasını sağlayan İl Emniyet Müdürümüz Dr. Serhat Tezsever..

İl Emniyet Müdürümüzün devlet içindeki şebekeleri çökertmeye yönelik kararlı çalışmalarından bunalan ihanet şebekeleri, kullandıkları maşalar aracılığıyla, Cumhurbaşkanlığına, İçişleri Bakanlığına ve diğer devlet makamlarına yolladıkları mesajlarla kendisini FETÖ Terör Örgütü üyesi göstermeye çalışıyorlar.

Hiç boşuna kendinizi yormayın!
Karabük Demokrasinin de yanında, Müdürünün de”dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
silvikultur egitim tatbikati yenicede tamamlandi Nlq2M26Z
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Silvikültür eğitim tatbikatı Yenice’de tamamlandı

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından tüm işletme müdürlüklerinde düzenlenen “Silvikültür Uygulamaları Eğitim Tatbikatları”, Yenice Orman İşletme Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen son programla tamamlandı.

Bölge Müdürü Halil Oflu başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcısı Osman Araz koordinesinde gerçekleştirilen eğitimlerde; genç meşcere bakımları, sıklık ve aralama müdahaleleri, doğal gençleştirme teknikleri ile meşcere kuruluşlarının biyolojik gelişim süreçleri sahada uygulamalı olarak ele alındı.

Silvikültür Şube Müdürü Hüseyin Albayrak tarafından verilen uygulamalı eğitimlerde, yetişme ortamı analizinin silvikültürel müdahalelerdeki önemine dikkat çekildi. Eğitimlerde bonitet tespiti, bakı durumu, eğim, yükselti, toprak derinliği, taşlılık, diri örtü yapısı ve yağış rejimi gibi kriterlerin teknik karar alma süreçlerine etkisi anlatıldı.

Tatbikat kapsamında meşcere kapalılık durumuna göre bakım müdahaleleri, istikbal ağacı seçimi, fertler arası rekabetin azaltılması, kök ve gövde gelişiminin yönlendirilmesi ile kar, rüzgar ve biyotik zararlılara dayanıklı meşcere kuruluşu gibi konular uygulamalı örneklerle işlendi.

Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Handan Sertel tarafından verilen eğitimlerde ise amenajman planları doğrultusunda etanın meşcereden çıkarılması, genç meşcerelerde bakım programları, işletme sınıfı değişiklik süreçleri ve olağanüstü hâsılat etası raporlarının hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken teknik kriterler değerlendirildi.

Tatbikat sonunda konuşan Bölge Müdürü Halil Oflu, silvikültürün yalnızca ağaç yetiştirmek değil, geleceğin ormanını bugünden planlamak anlamına geldiğini belirterek, yapılan her bakım müdahalesinin ağacın gelişimi, karbon depolama kapasitesi ve ekosistem direnci üzerinde doğrudan etkili olduğunu ifade etti.

Eğitim tatbikatına Yenice Orman İşletme Müdürü Bahri Yücel, işletme müdür yardımcıları, işletme şefleri ve orman muhafaza memurları katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin