Çorum’un Sungurlu ilçesinde 16 yaşındaki şoförün kullandığı araba ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Kaza, Sungurlu-Ankara karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ankara istikametinde seyir haline olan H.İ.Y. yönetimindeki 06 BUU 757 plakalı hafif ticari araç ile ehliyetsiz şoför A.B. (16) idaresindeki 19 EB 007 plakalı araba çarpıştı. Kazada şoförler ile araçlarda yolcu olarak bulunan H.V., A.K., C.Y. ve H.B. yaralandı.
Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sıhhat, polis ve jandarma grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazaya karışan araçlar takımlar tarafından yapılan incelemelerin akabinde cazibeli yardımı ile yoldan kaldırıldı. Polis takımları tarafından yapılan denetimlerde, araba şoförü A.B.’nin şoför dokümanının olmadığı ve cezaevi firarisi olarak arandığı belirlendi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


0
Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı
0
0
Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

