Reklam
Reklam

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

hafif ticari arac ile otomobil carpisti 6 yarali l9uGUE6G
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ocak, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Çorum’un Sungurlu ilçesinde 16 yaşındaki şoförün kullandığı araba ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, Sungurlu-Ankara karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ankara istikametinde seyir haline olan H.İ.Y. yönetimindeki 06 BUU 757 plakalı hafif ticari araç ile ehliyetsiz şoför A.B. (16) idaresindeki 19 EB 007 plakalı araba çarpıştı. Kazada şoförler ile araçlarda yolcu olarak bulunan H.V., A.K., C.Y. ve H.B. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sıhhat, polis ve jandarma grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazaya karışan araçlar takımlar tarafından yapılan incelemelerin akabinde cazibeli yardımı ile yoldan kaldırıldı. Polis takımları tarafından yapılan denetimlerde, araba şoförü A.B.’nin şoför dokümanının olmadığı ve cezaevi firarisi olarak arandığı belirlendi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi

kalp krizi gecirerek hayatini kaybeden polis icin toren duzenlendi p6QUgucq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Osman Özer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç polis memuru için gece saatlerinde düzenlenen törende hamile eşi Selda Özer gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Osman Özer (33), önceki gece evinde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Özer, sağlık ekiplerince Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç polis memuru, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden polis memuru için Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Olgun Gülay Ek Hizmet Binası önünde tören düzenlendi. Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, il protokolü, mesai arkadaşları ve yakınlarının katıldığı törende Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Törende hamile olduğu öğrenilen eşi Selda Özer gözyaşlarına hakim olamazken, oğlunu genç yaşta kaybeden acılı baba Ekrem Özer de taziyeleri kabul etti. Özer’in naaşı, edilen duaların ardından defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin