Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0

Hacıkerimoğlu: “Benim önceliğim Trabzonspor başkanlığı değil, kulübün camiaya iadesiydi”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yönetim kurulu üyesi ve adı Trabzonspor başkan adaylığı için geçen Mustafa Hacıkerimoğlu, önceliğinin Trabzonspor başkanlığı değil, kulübün camiaya iadesi olduğunu söyledi.

Mustafa Hacıkerimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, “Öncelikle, Trabzonspor başkanlığına beni layık görüp bu göreve aday olmam için telkinde bulunan büyüklerimize ve camianın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yıllardır üzerinde çalıştığımız, mevcut başkanımız da dahil olmak üzere, eski başkanlarımızın tamamını ziyaret ederek uzun uzun anlattığımız bir projemiz var. Ancak, demokrasinin devre dışı kaldığı, azınlığın bağımsızca karar verdiği, tek taraflı bilgilerle yetinmek zorunda kaldığımız ve büyük bilgi kirliliği yaşadığımız bir zaman dilimi içerisindeyiz. Camiamızın büyükleriyle istişare halindeyiz; fakat biz sadece Trabzonspor kongresini konuşmuyoruz, biz bir değişimi konuşuyoruz. Çoğunluğun iradesiyle hareket edilmesine inanan, uzmanların karar verdiği ve şeffaflığın uygulandığı bir zaman dilimini konuşuyoruz. Aynı zamanda, Trabzonspor yönetimi henüz kongre tarihini ilan etmemiştir” ifadelerini kullandı.

“Benim önceliğim Trabzonspor Başkanlığı değil, Kulübün camiaya iadesidir”

“Benim önceliğim Trabzonspor Başkanlığı değil, Kulübün camiaya iadesidir” diyen Hacıkerimoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ” Bu konuda büyüklerimizle ve çoğunluğun görüşünü alarak bir uzlaşı sağlanması halinde, ben her zaman söylediğim gibi, bu büyük akrabanın emrindeyim. İstişarelerimiz sonuçlandığında neden “iade”yi konuştuğumuzu ve bunu nasıl hayata geçireceğimizi sizlerle paylaşacağım. Bu kulüp bize büyüklerimizden toprak gibi miras kalmıştır. Bu miras üzerinde haklarımız olduğu gibi sorumluluklarımız da vardır. Bu sebeple her birinizin duygu ve düşünceleri benim için çok önemlidir.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
gedik pilicten boluda duzenlenen ulusal ascilik kampina onemli destek 9JTmJAxL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Gedik Piliç’ten Bolu’da düzenlenen Ulusal Aşçılık Kampına önemli destek

Türkiye’de kanatlı eti sektörünün lider kuruluşlarından Gedik Piliç, Bolu’da gerçekleştirilen Ulusal Aşçılık Kampı’nın ana sponsorları arasında yer aldı. 200’ü aşkın katılımcının bulunduğu organizasyonda hazırlanan tüm tavuk yemeklerinde Gedik Piliç’in ürünleri kullanıldı. Şefler, aşçı adayları ve sektör profesyonellerini buluşturan kamp, gastronomi dünyasına önemli katkılar sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, mesleki gelişimi desteklemek amacıyla Bolu’da yoğun katılımla gerçekleştirilen Ulusal Aşçılık Kampı başarıyla tamamlandı. Usta şefler, aşçı adayları ve sektör profesyonellerinden oluşan 200’ü aşkın katılımcının yer aldığı organizasyonda hazırlanan tüm tavuk yemeklerinde Gedik Piliç’in ürünleri tercih edildi. Kamp süresince katılımcılar, farklı pişirme teknikleri ve özel reçeteler üzerinde çalıştı.

Şefler ve aşçı adayları aynı mutfakta buluştu

Gedik Piliç sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyon, gastronomi sektörünün farklı paydaşlarını aynı çatı altında bir araya getirdi. Kamp boyunca düzenlenen eğitimlerde alanında uzman şefler deneyimlerini paylaşırken, aşçı adayları da profesyonel mutfak uygulamalarında aktif rol aldı. Ayrıca etkinlikte, tavuk ürünlerinin mutfaktaki çok yönlülüğü yenilikçi sunumlarla sergilendi. Katılımcılar tarafından hazırlanan özel tarifler ilgi görürken, kamp mesleki gelişim ve sektör içi networking açısından da önemli fırsatlar sundu.

Açıklamada, kaliteli üretim, lezzet ve gıda güvenliği odaklı yaklaşımını sürdüren Gedik Piliç’in, gastronomi sektörüne katkı sağlayan bu tür organizasyonlara, sektör iş birliklerine ve sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin