Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
20 Kasım, 2023 14:02 tarihinde yayınlandı
0

Güvenlik Görevlilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere alımı gerçekleştirilen 2023 Yılı Sözleşmeli Güvenlik Görevlisi olarak işe başlamaya hak kazanarak belge teslimi yapan personele yönelik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Toplantı Salonunda oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven ile birlikte, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Şube Müdürleri ile yeni göreve başlayan personel katıldı.

Guvenlik Gorevlilerine Oryantasyon Egitimi Verildi1 jpg

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven yeni işe başlayan güvenlik personeline “Gençlik ve Spor Ailemize Hoş Geldiniz” diyerek, ” Oryantasyon Eğitimi, yeni işe başlayan personellerin işe alışması ve kuruma uyum sağlaması için düzenlendi. Göreve başlayan 17 personelle birlikte  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde  çalışan sayısı 900’lere ulaştı. Büyüyen sayımız ile hizmet kalitemiz de artarak devam edecek. Eğitimde  İşyerlerinde uyulması gereken usul ve esaslar, hizmet alanlara yönelik davranışlarda dikkat edilecek hususlar ile özellikle tesislerin ve yararlananlara yönelik alınacak güvenlik tedbirleri hakkında bilgi paylaşımında bulunulacak.  İşe başlayanların ve ailelerinin heyecanlarını paylaşıyorum” dedi.

Programda, işe başlayan personeller ile Merkez Birimlerinde görev yapan Yöneticilerin tanışması sonrası, Kurum Psikoloğu Neslihan Kablan Yıldırım ve Sosyolog Zülfiye Üstünkaya tarafından, Kurum ve Birimlerin tanıtımı, çalışanların görev tanımları, hizmet alanların beklentileri ile işyerlerinde iletişim ve davranış biçimleri konulu sunum gerçekleştirdi. (Ramazan Öztürk)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
saganak saglik ocagini vurdu hastalar ve personel mahsur kaldi 2XZD6iWY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Sağanak sağlık ocağını vurdu: Hastalar ve personel mahsur kaldı

BARTIN (İHA) – Bartın’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kozcağız beldesindeki sağlık ocağının önünde oluşan su birikintisi nedeniyle hastalar binaya ulaşamazken, sağlık personeli içeride mahsur kaldı.

Bartın merkeze bağlı Kozcağız beldesinde etkili olan yoğun yağış sonrası sağlık ocağının giriş kısmında büyük su birikintisi oluştu. Su nedeniyle sağlık ocağına gitmek isteyen vatandaşlar binaya giriş yapamadı.

Sağlık ocağında görevli personelin de bina içerisinde mahsur kaldığı öğrenildi. İçeride yaklaşık 30 sağlık çalışanının bulunduğu belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin