Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
20 Kasım, 2023 14:02 tarihinde yayınlandı
0

Güvenlik Görevlilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere alımı gerçekleştirilen 2023 Yılı Sözleşmeli Güvenlik Görevlisi olarak işe başlamaya hak kazanarak belge teslimi yapan personele yönelik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Toplantı Salonunda oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven ile birlikte, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Şube Müdürleri ile yeni göreve başlayan personel katıldı.

Guvenlik Gorevlilerine Oryantasyon Egitimi Verildi1 jpg

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven yeni işe başlayan güvenlik personeline “Gençlik ve Spor Ailemize Hoş Geldiniz” diyerek, ” Oryantasyon Eğitimi, yeni işe başlayan personellerin işe alışması ve kuruma uyum sağlaması için düzenlendi. Göreve başlayan 17 personelle birlikte  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde  çalışan sayısı 900’lere ulaştı. Büyüyen sayımız ile hizmet kalitemiz de artarak devam edecek. Eğitimde  İşyerlerinde uyulması gereken usul ve esaslar, hizmet alanlara yönelik davranışlarda dikkat edilecek hususlar ile özellikle tesislerin ve yararlananlara yönelik alınacak güvenlik tedbirleri hakkında bilgi paylaşımında bulunulacak.  İşe başlayanların ve ailelerinin heyecanlarını paylaşıyorum” dedi.

Programda, işe başlayan personeller ile Merkez Birimlerinde görev yapan Yöneticilerin tanışması sonrası, Kurum Psikoloğu Neslihan Kablan Yıldırım ve Sosyolog Zülfiye Üstünkaya tarafından, Kurum ve Birimlerin tanıtımı, çalışanların görev tanımları, hizmet alanların beklentileri ile işyerlerinde iletişim ve davranış biçimleri konulu sunum gerçekleştirdi. (Ramazan Öztürk)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ceset kokusu sanildi gercek polisin eve girmesiyle ortaya cikti ivyeLS3T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı

Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin