Güvenlik Görevlilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi - Karabük Haber Postası
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
20 Kasım, 2023 14:02 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:52
0
0

Güvenlik Görevlilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere alımı gerçekleştirilen 2023 Yılı Sözleşmeli Güvenlik Görevlisi olarak işe başlamaya hak kazanarak belge teslimi yapan personele yönelik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Toplantı Salonunda oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven ile birlikte, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Şube Müdürleri ile yeni göreve başlayan personel katıldı.

Guvenlik Gorevlilerine Oryantasyon Egitimi Verildi1 jpg

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven yeni işe başlayan güvenlik personeline “Gençlik ve Spor Ailemize Hoş Geldiniz” diyerek, ” Oryantasyon Eğitimi, yeni işe başlayan personellerin işe alışması ve kuruma uyum sağlaması için düzenlendi. Göreve başlayan 17 personelle birlikte  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde  çalışan sayısı 900’lere ulaştı. Büyüyen sayımız ile hizmet kalitemiz de artarak devam edecek. Eğitimde  İşyerlerinde uyulması gereken usul ve esaslar, hizmet alanlara yönelik davranışlarda dikkat edilecek hususlar ile özellikle tesislerin ve yararlananlara yönelik alınacak güvenlik tedbirleri hakkında bilgi paylaşımında bulunulacak.  İşe başlayanların ve ailelerinin heyecanlarını paylaşıyorum” dedi.

Programda, işe başlayan personeller ile Merkez Birimlerinde görev yapan Yöneticilerin tanışması sonrası, Kurum Psikoloğu Neslihan Kablan Yıldırım ve Sosyolog Zülfiye Üstünkaya tarafından, Kurum ve Birimlerin tanıtımı, çalışanların görev tanımları, hizmet alanların beklentileri ile işyerlerinde iletişim ve davranış biçimleri konulu sunum gerçekleştirdi. (Ramazan Öztürk)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
oncan 5 zonguldak tanitim gunlerinde dogalgaz arama gemisi konsepti yer alacak ktGjl2BP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Öncan, “5. Zonguldak Tanıtım Günleri’nde doğalgaz arama gemisi konsepti yer alacak”

Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Ziya Öncan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Muhabiri Onur Altındağ’ı ziyaret ederek, bu yıl İstanbul’da beşincisi düzenlenecek olan Zonguldak Tanıtım Günleri’ne ilişkin detayları paylaştı.

Zonguldak Valiliği himayelerinde, 14-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek dev organizasyon için hazırlıkların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Öncan, ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerin koordinasyonunda açılacak stantlarla yöresel değerlerin tanıtılacağını ifade etti.

“Almanya’dan çevre illere kadar geniş çaplı katılım bekliyoruz”

Organizasyon öncesi hem yurt içi hem de yurt dışında kapsamlı görüşmeler yaptıklarını aktaran Öncan, “Almanya’ya giderek oradaki derneklerimizi ziyaret ettik ve projemizi anlattık. Zonguldak’ta da tüm ilçelerimizi bizzat ziyaret ederek bilgilendirme toplantılarımızı tamamladık. Etkinlik tarihi yaklaştıkça heyecanımız da artıyor. Başta İstanbul, Bursa, Kocaeli, Bolu ve Tekirdağ olmak üzere çevre illerdeki tüm hemşerilerimizi 14 Mayıs Perşembe günü gerçekleştireceğimiz coşkulu açılışa bekliyoruz” dedi.

Önceki yıllarda maden ocağı ve kömür treni, bu yıl doğalgaz arama gemisi

Tanıtım günlerinde her yıl farklı bir motto ile projeler ürettiklerine dikkat çeken Öncan, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

“ZONDEF olarak etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya özen gösteriyoruz. Geçmiş yıllarda etkinlik alanına maden ocağı kurmuş ve kömür treni getirmiştik. Bu yıl ise Zonguldak açıklarından çıkarılan ve ülkemiz için büyük önem taşıyan doğalgazı simgeleyen arama gemisi konseptinde dev bir stant kurarak bu büyük keşfi tüm dünyaya anlatacağız. Bu kapsamlı ve anlamlı organizasyona tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi davet ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin