Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Ağustos, 2023 16:05 tarihinde yayınlandı
0

Güven’den Spor Okullarına Ziyaret

Karabük  Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, sporun tabana yayılması ve başarılı sporcuların kulüplere ve Milli Takımlara kazandırılması için çalışmalarına aralıksız devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB)  Spor Okulları antrenmanlarını ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven,  5000 Evler Çok Amaçlı Spor Salonunda Tenis, Judo, Eskrim ve Cimnastik antrenmanlarını ziyaret ederek Tesis Amiri Emrah Aydemir’den bilgiler aldı.

Tesis Personeli ve antrenörler ile sohbet eden İl Müdürü Coşkun Güven personele ve antrenörlere çalışmalarında başarılar diledi.

İl Müdürü Coşkun Güven’e ziyaretlerinde  Spor Hizmetleri Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim de eşlik etti. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
wwewe
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Mayıs, 2026 10:43 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Türk Mutfağı Haftası etkinliği düzenlenecek

Karabük’te, 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında yöresel lezzetlerin tanıtılacağı etkinlik düzenlenecek.

Karabük Valiliği öncülüğünde gerçekleştirilecek program, 21 Mayıs 2026 tarihinde saat 14.00-16.00 arasında Karabük Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisinde yapılacak. Etkinlikte Karabük’ün ilçelerine özgü yöresel ürünler ve geleneksel tatlar vatandaşların beğenisine sunulacak.

Program kapsamında Bulak Köyü’ne ait etli keşkek, Eflani bandırması, Eskipazar sütlü köy simidi, Yenice ıhlamur balı, Ovacık çullu böreği ve Safranbolu lokumu tanıtılarak ikram edilecek.

Etkinlikte ayrıca Karabük Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tolgahan Tabak ile Şef Osman Mahir Balıkçı tarafından safran bitkisine ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirilecek. Lokum kesme etkinliği ile zerde tatlısı sunumu da programda yer alacak.

“Birlikte olmanın en eski dili, aynı sofrada buluşmaktır” mesajıyla düzenlenen etkinlikte, Karabük’ün gastronomi kültürünün tanıtılması ve yöresel değerlerin yaşatılması amaçlanıyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin