Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Ağustos, 2023 16:05 tarihinde yayınlandı
0

Güven’den Spor Okullarına Ziyaret

Karabük  Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, sporun tabana yayılması ve başarılı sporcuların kulüplere ve Milli Takımlara kazandırılması için çalışmalarına aralıksız devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB)  Spor Okulları antrenmanlarını ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven,  5000 Evler Çok Amaçlı Spor Salonunda Tenis, Judo, Eskrim ve Cimnastik antrenmanlarını ziyaret ederek Tesis Amiri Emrah Aydemir’den bilgiler aldı.

Tesis Personeli ve antrenörler ile sohbet eden İl Müdürü Coşkun Güven personele ve antrenörlere çalışmalarında başarılar diledi.

İl Müdürü Coşkun Güven’e ziyaretlerinde  Spor Hizmetleri Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim de eşlik etti. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim2 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 12:56 tarihinde yayınlandı
0

Yangından kurtulmuştu, sokakta ölü bulundu

Karabük‘te sokakta hareketsiz halde bulunan kişi hayatını kaybetti.
Hürriyet Mahallesi Tuğlu Sokak’ta yerde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlenen kişinin, Salim Ömeroğlu (61) olduğu tespit edildi.
Ömeroğlu’nun cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan, Ömeroğlu’nun, geçen şubat ayında Soğuksu Mahallesi Gonca Sokak’ta bulunan 3 katlı binada çıkan yangında mahsur kaldığı ve itfaiye ekiplerince kurtarıldığı öğrenildi.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin