Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Eylül, 2021 10:05 tarihinde yayınlandı
0

Güven’den KYK İdareci ve personeliyle toplantı

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven;  Kredi Yurtlar Kurumu, Yurt Yönetim Memuru ve Personeliyle toplantı düzenledi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Şube Müdürleri Serdar Ali Osman Sevim, Nurşen Köseoğlu ve kurum çalışanları katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven düzenlenen toplantıda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve üniversitelerin açılmasıyla yurtlarda yapılması gereken iş ve işlevler hakkında Yurt Yönetim Memurlarına bilgiler verdi.

Toplantıda kurumunun amaç, vizyon ve misyonu, yurt başvuruları, yurt ücretleri, burs/öğrenim kredisi, yurtlarda barınan öğrencilerin beslenmeleri, yurtların yatak kapasiteleri, inşaatı devam eden yurtlar, eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

İl Müdürü Coşun Güven; “Burası Sizin Eviniz” diyerek beklediğimiz Yükseköğrenim öğrencilerimiz için Yurt Hizmetleri çalışmalarımızla ilgili hazırlıklarımızı gözden geçirmeye devam ediyoruz. Sevgili Gençlerimiz sizleri özledik” diye konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin