Reklam
Reklam
66e6c9460e06d
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
15 Eylül, 2024 14:47 tarihinde yayınlandı
0

Güven’den Kayıt Yapan Öğrencilere Hoş Geldiniz Ziyareti

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ile birlikte 2024-2025 Eğitim – Öğretim Dönemi öncesinde Karabük’teki KYK yurtlarını ziyaret etti. Soğuksu Kız Yurdu, Esentepe Taşkent Kız Yurdu, Bahattin Gazi Erkek Yurdu, Hubbi Hatun Kız Yurdu, Aişe Ana Kız Yurdu ve İsmail Necati Efendi Erkek Yurdu’nda yapılan ziyaretlerde, İl Müdürü Güven, yurda yeni kayıt yaptıran öğrenciler ve onları yurda teslim etmeye gelen ailelerle bir araya geldi.

Öğrencilere Karabük’e ve yeni yurtlarına “Hoş geldiniz” diyen Coşkun Güven, hem öğrencilere hem de velilere yurt hizmetleri ve süreç hakkında bilgiler verdi. Ayrıca yurtlarda yürütülen çalışmalar ve sunulan imkanlarla ilgili Yurt Müdürleri’nden de bilgi aldı. Yeni eğitim – öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılar dileyen Müdür Güven, öğrencilerin güvenli ve konforlu bir ortamda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için tüm tedbirlerin alındığını vurguladı.

 

66e6c95c13dbf jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
fenerbahceli taraftarlar da galatasaraylilari yalniz birakmadi iHua41yg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin