Berkay Doğan tarafından
08 Aralık, 2024 15:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Güven, Yurt Personelleriyle Bir Araya Geldi

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, beraberinde Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ve Yurt İdare Şube Müdürü Nursen Köseoğlu ile birlikte Soğuksu Yurdu personelleriyle bir araya geldi.

Toplantıda, yurdun işleyişi hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapılırken, öğrencilere yönelik hizmetlerde iletişimin önemine vurgu yapıldı. Coşkun Güven, kurum içindeki iş akışının verimli bir şekilde devam etmesi için personelin duyarlı ve özenli olmasının gerekliliğine dikkat çekti.

Öğrencilerle olan iletişimin, onların ihtiyaçlarına hızlı ve etkin bir şekilde cevap verilmesi adına kritik bir rol oynadığını belirten Güven, özellikle empati ve anlayışla yaklaşmanın önemini vurguladı. “Öğrencilerimizin sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir ortamda barınmalarını sağlamak, en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Bu süreçte her bir personelimizin göstermiş olduğu gayret, öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkı sağlamaktadır” dedi.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin