Ramazan Öztürk tarafından
11 Ekim, 2023 10:34 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:57
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Güven Pastanesinin Acı Günü

Uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Güven Pastanesinde usta olarak çalışan, Tahir Uçar vefat etti. Pastacılık alanında ustalığı ile bilinen ve uzun zamandır da Güven Pastanesinde çalışan Tahir Uçar, bugün Safranbolu merkez camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Safranbolu  Aile mezarlığında toprağa verilecek. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. (Ramazan Öztürk) blank    

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 21:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eflani maçı kazandı BAL’da kaldı

Eflanispor Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçında Safranboluspor'u 3-1 yenerek BAL Ligi'nde kaldı ve Karabük'ü temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda BAL Ligi Play Off-Play Out maçında Eflanispor ile Safranboluspor ile karşı karşıya geldi. Eflani temsilcisi maçı 3-1 kazandı.
Eflanispor'da goller Serhat Özyılmaz, Ömer Faruk Babuşcu ve Berkcan Aktaş'tan gelirken Safranbolu ekibin tek golünü Abdülkadir Fırat attı.
Eflani temsilcisi BAL Ligi'nde kalmaya devam ederken Kulüp Başkanı İrfan Topçu başkanlığı bu maçtan sorna bıraktığını haftalar önce açıklamıştı. Eflanispor'da ilerleyen günlerde gelişmeler yaşanacak. Safranboluspor ise Karabük 1. Amatör Futbol Ligi'nde yeniden şampiyon olmak için ter dökecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin