Karabük Postası tarafından
26 Mart, 2023 15:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gürel Çiftinden Vatandaşlarla İftar

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Karabük Valiliği Koordinasyonunda Boss Cafe Sahibi ve Demir Kartal TSB Takımı Başkanı İş İnsanı Ziya Yalçın ve Hüseyin Yalçın’ın ev sahipliğinde Safranbolu Boss Cafe Restoranda düzenlenen iftar programında Karabük ve Safranbolu’da yaşayan vatandaşlar ile bir arayla geldi. Program öncesinde masaları tek tek dolaşarak Ramazan aylarını tebrik ettikleri ailelere hoş geldiniz dileklerini ileten Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, yakın ilgi gösterdiği aileler ve çocuklarla fotoğraf çektirdiler. Misafirlerin Ramazan aylarını tebrik eden Fuat Gürel, misafirperverliklerinden dolayı Ziya Yalçın ve Hüseyin Yalçın’a teşekkür etti. (Halil Kızılyer)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin