Karabük Postası tarafından
26 Mart, 2023 15:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gürel Çiftinden Vatandaşlarla İftar

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Karabük Valiliği Koordinasyonunda Boss Cafe Sahibi ve Demir Kartal TSB Takımı Başkanı İş İnsanı Ziya Yalçın ve Hüseyin Yalçın’ın ev sahipliğinde Safranbolu Boss Cafe Restoranda düzenlenen iftar programında Karabük ve Safranbolu’da yaşayan vatandaşlar ile bir arayla geldi. Program öncesinde masaları tek tek dolaşarak Ramazan aylarını tebrik ettikleri ailelere hoş geldiniz dileklerini ileten Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, yakın ilgi gösterdiği aileler ve çocuklarla fotoğraf çektirdiler. Misafirlerin Ramazan aylarını tebrik eden Fuat Gürel, misafirperverliklerinden dolayı Ziya Yalçın ve Hüseyin Yalçın’a teşekkür etti. (Halil Kızılyer)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin