Gürel Çiftinden Şehit Ailelerine Ziyaret - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Haziran, 2022 12:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Gürel Çiftinden Şehit Ailelerine Ziyaret

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Şehit Piyade Er Cihan Çiçek’in Babası Adem Çiçek ile Şehit Piyade Yedek Subay Satılmış Durbaş’ın kızı Durdu Ceylan’ı ziyaret etti.

Şehitlerin kutsal emanetleriyle yakından ilgilenerek hasbihal eden Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, “Kültürümüzde ve inancımızda ülkemizin bekası için canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz herşeyin üstündedir tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bizler de şehitlerimiz sayesinde bugünkü vatanımıza, bayrağımıza ve hürriyetimize sahibiz. Şehitlerimiz bizlere vatanımızı emanet ederken; bizler hem vatanımızı, hem de şehit ailelerimizi emanet bildik. Bu anlamda şehit ailelerimizin her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz”dedi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti’nin okunduğu ziyaretlerde Şehit Piyade Er Cihan Çiçek ve Şehit Piyade Yedek Subay Satılmış Durbaş başta olmak üzere tüm şehitlerin  ruhuna ithafen dualar edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile İl Müftülüğü personellerinin eşlik ettiği ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden şehit aileleri,  kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel’e teşekkür ettiler.

Ziyaretler esnasında karşılaştığı miniklerle sohbet ederek çeşitli hediyeler vererek fotoğraf çektiren Gürel Çifti ailelerine selamlarını iletmelerini istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesinde kanser farkindaligi egitimi mlVVsyub
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nde kanser farkındalığı eğitimi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen eğitimde kanserle ilgili önemli bilgiler verildi.

Kastamonu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Karacan’ın danışmanlığında, 2. sınıf öğrencileri Esra Ceren Mahmutoğlu, Nihal Bostan ve Feyzanur Ekinci tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kanser konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Dr. Melike Nurdan Ünal tarafından verilen eğitimde katılımcılara, kanserin dünyada ve Türkiye’de görülme sıklığı, korunma yöntemleri, erken teşhisin önemi, kendi kendine meme muayenesi ve tarama programları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte konuşan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Kenan Gül dei kanserin önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayarak, erken teşhis ve farkındalığın bu mücadelede hayati bir rol oynadığını ifade etti.

Etkinlik sonunda katılımcılara bilgilendirici broşürler katılımcılara dağıtıldı. Program, Dr. Melike Nurdan Ünal’a Prof. Dr. Serdar Kenan Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin