Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Haziran, 2022 12:12 tarihinde yayınlandı
0

Gürel Çiftinden Şehit Ailelerine Ziyaret

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Şehit Piyade Er Cihan Çiçek’in Babası Adem Çiçek ile Şehit Piyade Yedek Subay Satılmış Durbaş’ın kızı Durdu Ceylan’ı ziyaret etti.

Şehitlerin kutsal emanetleriyle yakından ilgilenerek hasbihal eden Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, “Kültürümüzde ve inancımızda ülkemizin bekası için canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz herşeyin üstündedir tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bizler de şehitlerimiz sayesinde bugünkü vatanımıza, bayrağımıza ve hürriyetimize sahibiz. Şehitlerimiz bizlere vatanımızı emanet ederken; bizler hem vatanımızı, hem de şehit ailelerimizi emanet bildik. Bu anlamda şehit ailelerimizin her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz”dedi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti’nin okunduğu ziyaretlerde Şehit Piyade Er Cihan Çiçek ve Şehit Piyade Yedek Subay Satılmış Durbaş başta olmak üzere tüm şehitlerin  ruhuna ithafen dualar edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile İl Müftülüğü personellerinin eşlik ettiği ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden şehit aileleri,  kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel’e teşekkür ettiler.

Ziyaretler esnasında karşılaştığı miniklerle sohbet ederek çeşitli hediyeler vererek fotoğraf çektiren Gürel Çifti ailelerine selamlarını iletmelerini istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin