Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ekim, 2023 00:36 tarihinde yayınlandı
0

Gümüşhane’de okul bahçesine giren ayı kameralara yakalandı

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde bir okulun bahçesine kadar inen ayı, okulun güvenlik kameralarına yakalandı.

Gümüşhane ve ilçelerinde son günlerde yerleşim merkezlerine yakın bölgelerde ve otoyollarda görülen ayılar bu kez Köse ilçesinde ortaya çıktı. Yolunu kaybeden bir ayı bu kez ilçenin Fatih Mahallesi’nde bulunan Köse 60. Yıl Ortaokulu’nun bahçesinde görüldü. Gece saatlerinde yiyecek aramak için ilçe merkezine inen ve okulun bahçesindeyken güvenlik kameralarına yakalandı. Okulun bahçesinden yürüyerek geçen ayı bir süre sonra gözden kayboldu.

Öte yandan geçen günlerde yine Gümüşhane’de otoyolda bir arabadan kaçan ayı da vatandaşların cep telefonu kamerasına yansırken, yolcuların ayıya bağırışları renkli görüntüler oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta protokol bayramlasti 9t5HjFY4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta protokol bayramlaştı

Zonguldak’ta Kurban Bayramı dolayısıyla Polisevi’nde düzenlenen bayramlaşma programı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ev sahipliği yaptı.

Bayramlaşma törenine Zonguldak milletvekilleri Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu ve Eylem Ertuğ Ertuğrul’un yanı sıra Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, emniyet ve askeri teşkilat mensupları, gazilerimiz, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda katılımcılarla tek tek bayramlaşan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı’nın toplumsal dayanışma, kardeşlik ve paylaşma duygularını güçlendiren önemli günlerden biri olduğuna dikkat çekti. Konuşmasında başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere tüm Zonguldaklıların bayramını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı’nın huzur, bereket ve hayırlar getirmesini temenni etti.

Bayram süresince vatandaşlara trafik kurallarına uyulması yönünde de çağrıda bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, özellikle bayram yolculuklarında dikkatli olunmasının önemine vurgu yaparak, “Trafikte alacağımız küçük tedbirler büyük acıların önüne geçer. Kurallara uymak önce kendimizden başlar. Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için herkesin daha duyarlı olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin