Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde yaklaşık 70 metrelik uçuruma yuvarlanan kamyonet içerisindeki 2 kişi kazanın etkisiyle kamyonetten savrularak feci şekilde can verdi.
Kaza, gece saatlerinde Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi Yaylalı Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yaylalı Köyü’nden Kazıkbeli Yaylası’na hareket halindeki 28 ABY 165 plakalı kamyonetin ilk belirlemelere göre sürücüsü olduğu değerlendirilen Oktay Tozlu’nun (36) Yaylalı Köyü mevkiinde henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle nedeniyle kamyonet yaklaşık 70 metrelik uçuruma yuvarlandı.
Kazayı sabah saatlerinde fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada kamyonetten dışarı savrulan sürücü Oktay Tozlu ile Muhammer Öztürk (38) olay yerine hayatını kaybetti. Sürücü Tozlu ve Öztürk’ün cansız bedenleri morga kaldırıldı.


Gümüşhane’de kamyonet 70 metrelik uçuruma yuvarlandı: 2 ölü
Samsun’da narkotikten peş peşe operasyon: Gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi
Samsun’da narkotik ekiplerince Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ile 275 bin 800 TL ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon düzenlendi. Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda S.A. ve M.Ş.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 600 gram skunk, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 275 bin 800 TL ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
İlkadım ilçesinde düzenlenen başka bir operasyonda ise M.G.Ö. (17), K.D., M.İ.H. ve Y.Y.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 700 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Aynı ilçede gerçekleştirilen diğer operasyonda da E.A. ve Y.E.K.’nin üzerleri ile ikametlerinde yapılan aramada 183 adet sentetik ecza bulundu. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, toplam 8 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

