Reklam
Reklam

Gümüşhane-Tirebolu yolunda heyelan

gumushane tirebolu yolunda heyelan jYKEGB3k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Gümüşhane-Tirebolu karayolunda meydana gelen ve büyük bir gürültüyle gerçekleşen heyelan kameralara yansıdı.

Edinilen bilgiye nazaran, vatandaşların dün yamaçtaki yarıkları görerek ihbarda bulunmasının akabinde bugün bölgede gerçekleşen heyelan karayolunu ulaşıma kapattı.

Saat 16.00 sıralarında gerçekleşen olayda Jandarma’nın heyelan tehdidi nedeniyle bölgede trafik akışını denetimli sağlaması ve heyelan anında yoldan araç geçmemesi muhtemel facianın önüne geçerken, o anlar vatandaşlar tarafından farklı açılardan cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Kürtün ilçesine bağlı Karaçukur Mahallesi İncirli Mevkiinde gerçekleşen heyelanın akabinde dağ yamacından akıntıların devam ettiği, yeni heyelan gelebileceği değerlendirirlerken Jandarma ve Karayolları takımları yolu her iki istikametten ulaşıma kapattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin