Gümeli Tabiat Alanı’nda 48. Turizm Haftası kutlandı - Karabük Haber Postası
gumeli tabiat alaninda 48 turizm haftasi kutlandi 7w5T3Ypd jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Gümeli Tabiat Alanı’nda 48. Turizm Haftası kutlandı

Zonguldak’ta 48. Turizm Haftası dolayısıyla ’Gümeli Bölüklü Yayla Doğa ve Kültür Yürüyüşü’ gerçekleştirildi.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası çerçevesinde hazırlanan programa Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Zonguldak İl Şube Müdürü İdris Tetik, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Pekkaya, BAKKA Turizm Tanıtım Birimi Başkanı Mehmet Çetinkaya, Gümeli Belediye Başkanı Aytaç Tosun ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı etkinlik, Gümeli Bölüklü Yaylası’na düzenlenen geziyle son buldu. Katılımcılara Bronz Çağı’ndan günümüze kadar varlığını sürdüren 4 bin 120 yaşındaki porsuk ağacının yanında tabiat anıtı, bölgedeki ağaç türleri, bitki örtüsü ve yaban hayatı hakkında Şube Müdürü İdris Tetik tarafından bilgiler aktarıldı.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Taner Dursun, “15-22 Nisan Turizm Haftası münasebetiyle 20 Nisan’da özelikle turizm açısından porsuk ağacını gündeme getirmek için düzenlediğimiz bu etkinlik hava muhalefeti nedeniyle bugüne kadar geldi. Çok şükür bugün hava doğa ve gezi açısından güzel. Bu vesileyle bu etkinliğe katkılarından dolayı tur acentelerinin hepsine teşekkür ederim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu r9OuC2N6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, İnebolu-Kastamonu karayolu İskir mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, I.K. yönetimindeki 37 BC 975 plakalı FİAT marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil kazadan yara almadan kurtuldu.

Takla atan otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin