Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet şoförü yaralandı.
Beldede 67 AES 772 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan S.H., plakası alınamayan bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Çarpan araç olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çarpmanın tesiriyle yere düşen şoföre, kazayı gören başka şoförlerin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan 112 acil sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapıldı.
S.H., daha sonra ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı şoförün hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Gülüç’teki trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı
Devrek’te Üniversite öğrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladılar
Devrek Şehir Stadında yüzlerce öğrenci mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladılar.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde yüzlerce üniversite öğrencisi okullarını bitirmenin sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.
Devrek Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen programda Devrek Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bir araya geldiği mezuniyet töreninde 500 öğrenci mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutlarken, programa katılan protokol üyeleri ve yaklaşık 2000 öğrenci yakını da bu sevince tanıklık ettiler.
Düzenlenen mezuniyet törenine; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile çok sayıda davetli katıldı.
Programın sonunda yüzlerce öğrenci protokol üyelerinin de iştiraki mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

