Reklam
Reklam
gulucteki trafik kazasinda motosiklet surucusu yaralandi 8ltO21nG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Aralık, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0

Gülüç’teki trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet şoförü yaralandı.

Beldede 67 AES 772 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan S.H., plakası alınamayan bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Çarpan araç olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çarpmanın tesiriyle yere düşen şoföre, kazayı gören başka şoförlerin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan 112 acil sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapıldı.

S.H., daha sonra ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı şoförün hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin