Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet şoförü yaralandı.
Beldede 67 AES 772 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan S.H., plakası alınamayan bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Çarpan araç olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çarpmanın tesiriyle yere düşen şoföre, kazayı gören başka şoförlerin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan 112 acil sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapıldı.
S.H., daha sonra ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı şoförün hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


0
Gülüç’teki trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

