Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2023 04:24 tarihinde yayınlandı
0

Gülüç Belediyesi yeniden bir unsur imza attı

Gülüç Belediyesi kısıtlı imkanlarına karşın bölgedeki belediyeler ortasında birincilere imza atmaya devam ediyor. Gülüç Belediyesi tarafından dün akşam düzenlenen açık hava sinema etkinliğinde yaklaşık 2 bin kişi kıyı kenarında sinema izledi.

Gülüç Belediyesi tarafından dün akşam kendi toplumsal tesisleri olan Kıyı Kafe’de açık hava sinema aktifliği düzenledi. Sinema gösterimi öncesinde aktifliğe katılanlar Gülüç Belediyesi’nin çalışmalarını içeren faaliyet sinemasını izledi. Gülüç Belediye Lideri Gökhan Mustafa Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş sinema izlemeye gelen vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, çocukları sevdi. Daha sonra vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Lider Demirtaş, Gülüç halkına verdiği kelamları yerine getirdiğini söz etti.

Gülüç halkının her türlü hizmeti alması için canla başla çalıştıklarına vurgu yapan Demirtaş “Göreve seçildiğimiz birinci günden bu yana verdiğimiz kelamların yüzde 80’ini yerine getirdik. Bugün bu ekranda faaliyetlerimizle ilgili izlediğiniz projelerin yüzde 80’i tamamlanıyor. Biz Gülüç’e çığır atlatmak ve yeni toplumsal alanlar oluşturmak için çalışıyoruz. Biz Gülüç’e yatmaya değil, çalışmaya geldik. Sizlere daha hoş toplumsal alanlar oluşturmak içinde çalışıyoruz. Bu çalışmalar sırasında büyük çaba gösteren tüm işçime ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlerin kaygılarını problemlerini biliyoruz. İstedik ki bugün burada bir nebzede olsun kaygılarınızdan bir nebze olsun uzaklaşıp gerilim atarak birlikte açık havada sinema izleyelim. Burada sinema izlemek mazeret, sizlerle birlikte olmak şahane. Biz sizleri seviyoruz. Sizleri memnun etmek içinde elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Gülüç halkımızı hiçbir hizmetten yoksun bırakmayarak sizlerin daha fazla keyifli olması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Demirtaş ayrıyeten önümüzdeki hafta okullar açılacağını ve onun öncesinde çocuklara moral olması açısından Kıyı Kafe’de cümbüş düzenleyip, gösterilerek yapılacağını ve birlikte çizgi sinema izleyeceklerini söyledi. Demirtaş aktiflikle ilgili tarih ve saatin daha sonra Gülüç halkına duyurulacağını belirtti. Kendilerine patlamış mısır ikram edilen yaklaşık 2 bin kişi daha sonra açık havada birliktesinemaizledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yesilirmak tasti 8 asirlik tas koprunun uc gozu su altinda kaldi Qy2EFaKt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Yeşilırmak taştı, 8 asırlık taş köprünün üç gözü su altında kaldı

Tokat’ta Yeşilırmak’ın taşmasıyla tarım arazileri sular altında kalırken, 788 yıllık tarihi köprünün üç gözü de suya gömüldü.

Tokat’ta etkili olan sağanak yağış ve Almus Barajı’nın maksimum doluluk seviyesine ulaşmasının ardından dolusavaktan su tahliyesinin devam etmesi ile Yeşilırmak’ta taşkın meydana geldi. Irmak kenarındaki tarım arazileri ile Pazar ilçe girişindeki 1238 yapımı tarihi Selçuklu taş köprüsünün 4 gözünden 3’ü su içinde kaldı.

Yöre sakinlerinden Cemalettin Horosan, “1993 yılında yine ırmak gece gündüz aktı. O sene de yine aynı bu aylardaydı. Sonrasında ise arazimize giremedik. Araziye girdikten sonra da bir mahsul alamadık. Bu seneki ise daha da farklı yağdı. Biz daha bunu kaldıramayız. Allah’tan ümit kesilmez ama ümidimizi de yitirdik. Bu daha da akmaya devem ettiği için daha da bir faydası olmaz. Ekimini yaptığım 70 dönüm arazim su altında kaldı. Ekilen arazinin dekar başına 8 bin TL masrafı var. Bunun altından nasıl kalkacağız bilmiyorum. Bu kadar yükseldiğini bilmiyorum. Bu kadar su hiç yoktu. Bu tarih unutulmayacak bir tarih, Allah bir daha göstermesin inşallah” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin