Gülüç Belediyesi kısıtlı imkanlarına karşın bölgedeki belediyeler ortasında birincilere imza atmaya devam ediyor. Gülüç Belediyesi tarafından dün akşam düzenlenen açık hava sinema etkinliğinde yaklaşık 2 bin kişi kıyı kenarında sinema izledi.
Gülüç Belediyesi tarafından dün akşam kendi toplumsal tesisleri olan Kıyı Kafe’de açık hava sinema aktifliği düzenledi. Sinema gösterimi öncesinde aktifliğe katılanlar Gülüç Belediyesi’nin çalışmalarını içeren faaliyet sinemasını izledi. Gülüç Belediye Lideri Gökhan Mustafa Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş sinema izlemeye gelen vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, çocukları sevdi. Daha sonra vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Lider Demirtaş, Gülüç halkına verdiği kelamları yerine getirdiğini söz etti.
Gülüç halkının her türlü hizmeti alması için canla başla çalıştıklarına vurgu yapan Demirtaş “Göreve seçildiğimiz birinci günden bu yana verdiğimiz kelamların yüzde 80’ini yerine getirdik. Bugün bu ekranda faaliyetlerimizle ilgili izlediğiniz projelerin yüzde 80’i tamamlanıyor. Biz Gülüç’e çığır atlatmak ve yeni toplumsal alanlar oluşturmak için çalışıyoruz. Biz Gülüç’e yatmaya değil, çalışmaya geldik. Sizlere daha hoş toplumsal alanlar oluşturmak içinde çalışıyoruz. Bu çalışmalar sırasında büyük çaba gösteren tüm işçime ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlerin kaygılarını problemlerini biliyoruz. İstedik ki bugün burada bir nebzede olsun kaygılarınızdan bir nebze olsun uzaklaşıp gerilim atarak birlikte açık havada sinema izleyelim. Burada sinema izlemek mazeret, sizlerle birlikte olmak şahane. Biz sizleri seviyoruz. Sizleri memnun etmek içinde elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Gülüç halkımızı hiçbir hizmetten yoksun bırakmayarak sizlerin daha fazla keyifli olması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Demirtaş ayrıyeten önümüzdeki hafta okullar açılacağını ve onun öncesinde çocuklara moral olması açısından Kıyı Kafe’de cümbüş düzenleyip, gösterilerek yapılacağını ve birlikte çizgi sinema izleyeceklerini söyledi. Demirtaş aktiflikle ilgili tarih ve saatin daha sonra Gülüç halkına duyurulacağını belirtti. Kendilerine patlamış mısır ikram edilen yaklaşık 2 bin kişi daha sonra açık havada birliktesinemaizledi.


Gülüç Belediyesi yeniden bir unsur imza attı
Yalçın Koşukavak: “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm”
Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Çorum FK maçının ardından, “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi belki bu cümleleri kullanmayacaktım” dedi.
Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde Çorum FK, evinde Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup ederek tur atladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, değerlendirmelerde bulundu. Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik eten Koşukavak, penaltı golüyle elenmelerinden dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.
“15. sıradan gelip burada böyle bir başarı sağladık”
Play-off maçlarının zor olduğunu dile getiren Koşukavak, “Bizim için zor bir deplasmandı. Bunu söylememe gerek yok zaten. İki takım arasındaki farkları Türkiye biliyor. Oyunda ilk 10 ila 20. dakika arası biraz baskı yedik. Çorum orada penaltıdan bir golü buldu. Sonra biz oyuna çok hükmetmeye başladık. Bir tane geçiş hücumundan bir pozisyon verdik. Kaleci Emre kurtardı. Sonra oyun ikinci yarı tamamen Çorum yarı sahasında oynandı. Aslında topu 18’e çok getirdik. Orada golü bulsak maçı uzatabilirdik. Son dakika da bir pozisyon var. Oyunu yorumladığınız zaman, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çünkü bizim geliş hikayemizden dolayı biraz da üzgünüm. Bir penaltıyla böyle beklentisi olan bir takıma karşı, bu kadar ciddi bir oyun oynayıp elenmek işin açıkçası beni üzüyor. Çünkü 12. hafta geldim takıma, 15. sıradaydı. Yukarıdaki altı takım hiç değişmedi bu ligde, ekonomik güçten, kadro yapısından dolayı sürekli onlar yukarıda vardı. Sürekli yedinci sıra değişiyordu. 15. sıradan biz gelip burada böyle bir başarı sağladık, play-off’a oynamaya hak kazandık. Çok genç oyuncularımız var ve kariyerinin sonunda çok oyuncularımız var. Ona rağmen bugünkü oyundan da oldukça memnunum. Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi, belki bu cümleleri kullanmayacaktım. Onun adına çok üzgünüm. Çorum FK’ya da ilerleyen maçlarda başarılar dilerim” dedi.

