Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2023 04:24 tarihinde yayınlandı
0

Gülüç Belediyesi yeniden bir unsur imza attı

Gülüç Belediyesi kısıtlı imkanlarına karşın bölgedeki belediyeler ortasında birincilere imza atmaya devam ediyor. Gülüç Belediyesi tarafından dün akşam düzenlenen açık hava sinema etkinliğinde yaklaşık 2 bin kişi kıyı kenarında sinema izledi.

Gülüç Belediyesi tarafından dün akşam kendi toplumsal tesisleri olan Kıyı Kafe’de açık hava sinema aktifliği düzenledi. Sinema gösterimi öncesinde aktifliğe katılanlar Gülüç Belediyesi’nin çalışmalarını içeren faaliyet sinemasını izledi. Gülüç Belediye Lideri Gökhan Mustafa Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş sinema izlemeye gelen vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, çocukları sevdi. Daha sonra vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Lider Demirtaş, Gülüç halkına verdiği kelamları yerine getirdiğini söz etti.

Gülüç halkının her türlü hizmeti alması için canla başla çalıştıklarına vurgu yapan Demirtaş “Göreve seçildiğimiz birinci günden bu yana verdiğimiz kelamların yüzde 80’ini yerine getirdik. Bugün bu ekranda faaliyetlerimizle ilgili izlediğiniz projelerin yüzde 80’i tamamlanıyor. Biz Gülüç’e çığır atlatmak ve yeni toplumsal alanlar oluşturmak için çalışıyoruz. Biz Gülüç’e yatmaya değil, çalışmaya geldik. Sizlere daha hoş toplumsal alanlar oluşturmak içinde çalışıyoruz. Bu çalışmalar sırasında büyük çaba gösteren tüm işçime ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlerin kaygılarını problemlerini biliyoruz. İstedik ki bugün burada bir nebzede olsun kaygılarınızdan bir nebze olsun uzaklaşıp gerilim atarak birlikte açık havada sinema izleyelim. Burada sinema izlemek mazeret, sizlerle birlikte olmak şahane. Biz sizleri seviyoruz. Sizleri memnun etmek içinde elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Gülüç halkımızı hiçbir hizmetten yoksun bırakmayarak sizlerin daha fazla keyifli olması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Demirtaş ayrıyeten önümüzdeki hafta okullar açılacağını ve onun öncesinde çocuklara moral olması açısından Kıyı Kafe’de cümbüş düzenleyip, gösterilerek yapılacağını ve birlikte çizgi sinema izleyeceklerini söyledi. Demirtaş aktiflikle ilgili tarih ve saatin daha sonra Gülüç halkına duyurulacağını belirtti. Kendilerine patlamış mısır ikram edilen yaklaşık 2 bin kişi daha sonra açık havada birliktesinemaizledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kuzka yonetim kurulu projeleri masaya yatirildi Kze9F4Hx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KUZKA yönetim kurulu projeleri masaya yatırıldı

Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısında devam eden projeler değerlendirildi.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı, Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da yapıldı. Toplantıda, yönetim kurulu üyeleri, 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı, SoGREEN programı, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi Projesi, 81 İl 81 Ürün Programı ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi Projesi’ne ilişkin gündem maddeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın ev sahipliği yaptığı yönetim kurulu toplantısına Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman, Kastamonu TSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Mehmet Akif Eraslan ile ilgili personel katıldı.

Ajansın Kastamonu, Çankırı ve Sinop’a yönelik faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Genel Sekreter Mehmet Akif Eraslan, gerçekleştirdiği sunumda 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı başvuru süreci, SOGREEN, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi, KOSGEB Sektörel Gelişim Merkezi Destek Programı (SEGEM) ve benzeri dış fonlar kapsamında sağlanan ilerlemeler ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, gündem maddelerinin yönetim kurulu tarafından görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin