Gülüç Belediyesi kısıtlı imkanlarına karşın bölgedeki belediyeler ortasında birincilere imza atmaya devam ediyor. Gülüç Belediyesi tarafından dün akşam düzenlenen açık hava sinema etkinliğinde yaklaşık 2 bin kişi kıyı kenarında sinema izledi.
Gülüç Belediyesi tarafından dün akşam kendi toplumsal tesisleri olan Kıyı Kafe’de açık hava sinema aktifliği düzenledi. Sinema gösterimi öncesinde aktifliğe katılanlar Gülüç Belediyesi’nin çalışmalarını içeren faaliyet sinemasını izledi. Gülüç Belediye Lideri Gökhan Mustafa Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş sinema izlemeye gelen vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, çocukları sevdi. Daha sonra vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Lider Demirtaş, Gülüç halkına verdiği kelamları yerine getirdiğini söz etti.
Gülüç halkının her türlü hizmeti alması için canla başla çalıştıklarına vurgu yapan Demirtaş “Göreve seçildiğimiz birinci günden bu yana verdiğimiz kelamların yüzde 80’ini yerine getirdik. Bugün bu ekranda faaliyetlerimizle ilgili izlediğiniz projelerin yüzde 80’i tamamlanıyor. Biz Gülüç’e çığır atlatmak ve yeni toplumsal alanlar oluşturmak için çalışıyoruz. Biz Gülüç’e yatmaya değil, çalışmaya geldik. Sizlere daha hoş toplumsal alanlar oluşturmak içinde çalışıyoruz. Bu çalışmalar sırasında büyük çaba gösteren tüm işçime ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlerin kaygılarını problemlerini biliyoruz. İstedik ki bugün burada bir nebzede olsun kaygılarınızdan bir nebze olsun uzaklaşıp gerilim atarak birlikte açık havada sinema izleyelim. Burada sinema izlemek mazeret, sizlerle birlikte olmak şahane. Biz sizleri seviyoruz. Sizleri memnun etmek içinde elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Gülüç halkımızı hiçbir hizmetten yoksun bırakmayarak sizlerin daha fazla keyifli olması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Demirtaş ayrıyeten önümüzdeki hafta okullar açılacağını ve onun öncesinde çocuklara moral olması açısından Kıyı Kafe’de cümbüş düzenleyip, gösterilerek yapılacağını ve birlikte çizgi sinema izleyeceklerini söyledi. Demirtaş aktiflikle ilgili tarih ve saatin daha sonra Gülüç halkına duyurulacağını belirtti. Kendilerine patlamış mısır ikram edilen yaklaşık 2 bin kişi daha sonra açık havada birliktesinemaizledi.


Gülüç Belediyesi yeniden bir unsur imza attı
Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”
Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.
Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

