Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0

Gülşen Acar, yıllar sonra Çaycuma’da yeniden birincilik kazandı

Atletizmde Türkiye çapında derecelere imza atan Gülşen Acar, Çaycuma’da düzenlenen 4. Yol Koşusu’na katılarak memleketine döndü.

Aslen Çaycumalı olan ve şu anda İzmir’de yaşayan Acar, sporculuk kariyerine lise yıllarında başladı. Çaycuma Lisesi’nde okuduğu yıllarda atletizmde ilçe ve il birincilikleri kazanarak adını duyuran sporcu, Türkiye dereceleriyle de büyük başarılar elde etti. Düzenlenen organizasyona ilişkin memnuniyetini dile getiren Gülşen Acar, etkinliğin yüksek katılımla gerçekleştiğini ve misafirlere gösterilen ilgi ve alakanın çok iyi olduğunu belirtti. Ufak aksaklıklara rağmen genel anlamda başarılı bir etkinlik olduğunu ifade eden Acar, “Yıllar sonra ilçemde yeniden birincilik almak beni çok mutlu etti. Bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Çaycuma’da atletizmin gelişimine katkı sağlayan bu etkinlikte yer alan Acar, sporculuk kariyerini İzmir’de aktif bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu adliyesinde hsk kararnamesi 7 isim gitti 4 isim geldi XceHuRTv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu adliyesinde HSK kararnamesi: 7 isim gitti, 4 isim geldi

HSK’nin 4 bin 967 hâkim ve savcıyı kapsayan 2026 Yılı Ana Kararnamesi’nde, Bolu Adliyesinden 7 yargı mensubu başka illere tayin edilirken kente 4 yeni isim atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından hazırlanan 2026 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi yayımlandı. Türkiye genelinde 4 bin 967 hakim ve savcının görev yerini değiştiren kararname kapsamında, Bolu Adliyesinde de önemli değişiklikler yaşandı. Kararname ile Bolu’da görev yapan 7 hakim ve savcının tayini farklı illere çıkarken, kente 4 yeni isim atandı.

Bolu’dan giden isimler

Kararnameye göre Bolu Adliyesinde görev yapan ve tayini çıkan isimler ile yeni görev yerleri şu şekilde sıralandı: Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atandı. Bolu Hâkimi Aslıhan Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Hatice Kul Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına tayin oldu. Bolu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Ebru Üstünbaş, Ordu Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi. Bolu Hakimi Fatma Çiçek Bağcı, Elazığ Hakimliğine atandı. Bolu Hakimi Buket Sarışen, Konya Hakimliğine tayin edildi.

Bolu’ya atanan isimler

Farklı illerden Bolu Adliyesi kadrosuna dahil olan ve görevlerine başlayacak isimler ise şunlar oldu: İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Taştimur, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Belen, Bolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirildi. Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Yusuf Erkan Bezgin, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı. Hatay Cumhuriyet Savcısı Furkan Hekimoğlu, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin