Atletizmde Türkiye çapında derecelere imza atan Gülşen Acar, Çaycuma’da düzenlenen 4. Yol Koşusu’na katılarak memleketine döndü.
Aslen Çaycumalı olan ve şu anda İzmir’de yaşayan Acar, sporculuk kariyerine lise yıllarında başladı. Çaycuma Lisesi’nde okuduğu yıllarda atletizmde ilçe ve il birincilikleri kazanarak adını duyuran sporcu, Türkiye dereceleriyle de büyük başarılar elde etti. Düzenlenen organizasyona ilişkin memnuniyetini dile getiren Gülşen Acar, etkinliğin yüksek katılımla gerçekleştiğini ve misafirlere gösterilen ilgi ve alakanın çok iyi olduğunu belirtti. Ufak aksaklıklara rağmen genel anlamda başarılı bir etkinlik olduğunu ifade eden Acar, “Yıllar sonra ilçemde yeniden birincilik almak beni çok mutlu etti. Bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.
Çaycuma’da atletizmin gelişimine katkı sağlayan bu etkinlikte yer alan Acar, sporculuk kariyerini İzmir’de aktif bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.


Gülşen Acar, yıllar sonra Çaycuma’da yeniden birincilik kazandı
Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

