Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2022 13:06 tarihinde yayınlandı
0

GSİM’de İlk Üç Aylık Çalışma Propgramı Değerlendirildi

(Haber Merkezi) Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yenişehir Spor Kompleksi Konferans Salonunda  2022 yılı ilk çeyreği değerlendirme ve önümüzdeki günler içinde planlama toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri Müdürleri ile Şube Müdürleri, Yurt Müdür ve Müdür Yardımcıları, Yurt Eğitim sorumluları, Tesis Sorumluları, Antrenörler ve Spor Eğitim Uzmanları, Gençlik Liderleri, İlçe Müdürleri ve ilçedeki Spor Eğitim Uzmanı ve Gençlik Liderleri, Personel Şube çalışanları ile Müdürlük Psikoloğu katıldı.

Toplantı açılışında İl Müdürlüğü Psikoloğu Neslihan Kaplan tarafından katılımcılara gençlerin eğilimleri ve güncel yaşanan sorunlara dair bilgilendirme yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, toplantıda bugüne kadarki çalışmalarından dolayı tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, Bakanlık politikaları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini, son üç aydır 6000 dolayında sporcu, antrenör ve idarecinin grup ve Türkiye Şampiyonaları için Karabük’e geldiğini ve bu organizasyonları başarı ile yürüttüklerini söyleyerek, önümüzdeki dönemde de ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapılacağını belirtti.

Toplantıda ayrıca, Yurt Hizmetleri noktasında da Ramazan ayı için alınması gereken tedbirler ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yapılacak çalışmalar ele alınırken, Gençlik Hizmetleri kapsamında yürütülen çalışmalar ve özellikle gönüllülük faaliyetleri ile teknofest takımlarının hazırlıkları ile Gençlik Kampları, Gençlik Merkezleri ve Genç Ofislerdeki faaliyet planlamaları değerlendirildi.

Toplantıda; Hizmet Müdürleri, Yurt Müdürleri ve Şube Müdürleri de söz alarak bilgi paylaşımında bulunurken, diğer katılımcıların da  görüş ve önerileri alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspor sezonu goztepe maci ile tamamlayacak C6UjifGF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor sezonu Göztepe maçı ile tamamlayacak

SAMSUN (İHA) – Samsunspor, sezonu yarın sahasında oynayacağı Göztepe karşılaşması ile tamamlayacak.

Samsunspor, Süper Lig, Türkiye Kupası, UEFA Konferans Ligi ve Süper Kupa olmak üzere 4 kulvarda yarıştığı bu sezonun finalini Göztepe karşılaşmasında yapacak. Ligin 34. haftasında yarın saat 20.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda Göztepe’yi ağırlayacak kırmızı-beyazlılar, geçen hafta kaybettiği için Avrupa kupalarına katılma şansını yitirdi. Ümit Öztürk, Ömer Aydın ve Yusuf Susuz hakem üçlüsünün görev alacağı karşılaşma ile sezonu kapatacak Samsun temsilcisi, kısa bir tatilin ardından yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Göztepe karşısında 8 eksik

Göztepe ile yarın oynanacak karşılaşmada sakatlıkları bulunan İrfan Can Eğribayat, Bedirhan Çetin, Lubo Satka, Celil Yüksek, Jaurs Assoumou, Emre Kılınç, Tahsin Bülbül’ün yanı sıra sarı kart cezalısı Joe Mendes forma giyemeyecek.

Sezonun son maçında taraftarı önünde Göztepe karşısında boy gösterecek kırmızı-beyazlılar, puan alamasa bile ligi 7. sırada tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin