Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2022 13:06 tarihinde yayınlandı
0

GSİM’de İlk Üç Aylık Çalışma Propgramı Değerlendirildi

(Haber Merkezi) Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yenişehir Spor Kompleksi Konferans Salonunda  2022 yılı ilk çeyreği değerlendirme ve önümüzdeki günler içinde planlama toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri Müdürleri ile Şube Müdürleri, Yurt Müdür ve Müdür Yardımcıları, Yurt Eğitim sorumluları, Tesis Sorumluları, Antrenörler ve Spor Eğitim Uzmanları, Gençlik Liderleri, İlçe Müdürleri ve ilçedeki Spor Eğitim Uzmanı ve Gençlik Liderleri, Personel Şube çalışanları ile Müdürlük Psikoloğu katıldı.

Toplantı açılışında İl Müdürlüğü Psikoloğu Neslihan Kaplan tarafından katılımcılara gençlerin eğilimleri ve güncel yaşanan sorunlara dair bilgilendirme yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, toplantıda bugüne kadarki çalışmalarından dolayı tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, Bakanlık politikaları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini, son üç aydır 6000 dolayında sporcu, antrenör ve idarecinin grup ve Türkiye Şampiyonaları için Karabük’e geldiğini ve bu organizasyonları başarı ile yürüttüklerini söyleyerek, önümüzdeki dönemde de ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapılacağını belirtti.

Toplantıda ayrıca, Yurt Hizmetleri noktasında da Ramazan ayı için alınması gereken tedbirler ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yapılacak çalışmalar ele alınırken, Gençlik Hizmetleri kapsamında yürütülen çalışmalar ve özellikle gönüllülük faaliyetleri ile teknofest takımlarının hazırlıkları ile Gençlik Kampları, Gençlik Merkezleri ve Genç Ofislerdeki faaliyet planlamaları değerlendirildi.

Toplantıda; Hizmet Müdürleri, Yurt Müdürleri ve Şube Müdürleri de söz alarak bilgi paylaşımında bulunurken, diğer katılımcıların da  görüş ve önerileri alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin