Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Mart, 2022 14:42 tarihinde yayınlandı
0

GSİM’de Hami Kurum Projesi İşbirliği Protokolü İmzalandı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Şehit Ercan Hırçın Orta Okulu arasında “Hami Kurum Projesi İşbirliği Protokolü” imzalandı.

İmza öncesi kısa bir konuşma yapan Karabük İl Gençlik ve Spor Müdürü Coşkun Güven  “Protokolde, Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz arasında kaynaşma, dayanışma, işbirliği ve Hamilik duygularını arttırmak, kurumumuz ve okullar arasında köprüler kurulmasını sağlamak amacıyla başlatılan “Hami Kurum Projesi” İşbirliği ile okullarımıza desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Güven’in yaptığı konuşmanın ardından işbirliği protokolü Şehit Ercan Hırçın Ortaokulu Müdürü Ahmet Abdullahoğlu arasında imzalandı

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin