GSİM'de  Değerlendirme ve İletişim Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
18 Eylül, 2023 14:15 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:30
0
0

GSİM’de  Değerlendirme ve İletişim Toplantısı Yapıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven Başkanlığında Yenişehir Spor Kompleksi Konferans Salonunda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan personeller, Şube Müdürleri ile Mali Hizmetler ve Personel Servisi çalışanlarının da katılımı ile personel değerlendirme ve iletişim toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda personellere hitap eden Gençlik ve Spor İl Müdürü  Coşkun Güven, özverili çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarını teşekkür ederek,  kamu kaynaklarının etkin ve verimli, kaynakların özellikle mali disiplin içerisinde kullanılmasına yönelik tedbirlere devam edilmesi hatırlatmasında bulundu.

Yeni eğitim öğretim yılında üniversitelerin yakın zamanda açılacağını belirten İl Müdürü Coşkun Güven “Yeni eğitim öğretim yılına yurtlarımızda eksiksiz girmek ve ilimize gelecek öğrencilerimizin memnuniyet oranını yükseltmek adına ekibimizle birlikte hummalı bir çalışma içindeyiz” dedi.

Öğrencilerle gönül bağı kurulması gerektiğini ifade eden Müdür Güven,  yurtlarda kalan on binin üzerindeki üniversite öğrencilerinin ailelerinin emaneti olarak görülmesi ve empati yaparak, gençlerin talep ve isteklerinin yerine getirilmesi hususunda dikkatli olunması gerektiğini söyledi. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinde yurutulen sorusturmada gozaltina alinan 3 kisi serbest birakildi Euubdb2e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

3 isim de serbest bırakıldı

il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin