blank
Ramazan Öztürk tarafından
17 Aralık, 2024 13:56 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

GSİM’de 2024 Yılı Yönetici Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven Başkanlığında, İl Müdürlüğü Yöneticileri ile 2024 Yılının Değerlendirildiği ve 2025 Yılı’nın planlandığı Yönetici Değerlendirme toplantı gerçekleştirildi.

Soğuksu Yurdu Eğitim Salonunda yapılan toplantıya, Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri Müdürleri, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Yurt Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri katıldı.

Toplantıda Kurum yöneticilere hitap eden İl Müdürü Güven, 2024 yılındaki çalışmalarından dolayı başta Yöneticiler olmak üzere her kademedeki ekip arkadaşlarına teşekkür ederken, kamu kaynaklarının etkin ve verimli, kaynakların özellikle mali disiplin içerisinde kullanılmasına yönelik tedbirlere devam edilmesi hatırlatmasında bulundu.

Müdür Güven; Türkiye Yüzyılında gençlerin sporla buluşması, fiziksel ve mental sağlığın desteklenmesi, sosyal uyumun güçlendirilmesi ve Türkiye’nin gelecekteki başarılarının sporla desteklenmesi hedefleri doğrultusunda hep birlikte çalışmalarının gerekliliğini belirtti.

Yıl sonu işlemlerinin de ele alındığı toplantıda; 10 Binin üzerinde öğrenciye hizmet veren Yurtlar, Yurtlardaki sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler, Gönüllülük faaliyetleri, iletişim toplantıları, memnuniyet anketleri, hizmet kalite standartları, sporcuların aktif şekilde kullandığı Spor Tesislerinin iyileştirilmesi, yeni tesis planlamaları, sporun tabana yayılması, başarılı sporcuların milli takımlara ve kulüplere kazandırılması çalışmaları, Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi, Ulusal Projeler, Okul Sporları, Anadolu Yıldızlar Ligi ve Federasyon faaliyetleri kapsamında binlerce sporcuya ev sahipliği yapılan organizasyonlar, on binlerce öğrenci ve gencin faydalandığı Gençlik Merkezleri ve Genç Ofislerin iş ve işlemleri ile ihtiyaçları, Deneyap Atölyeleri ve TEKNOFEST Takımlarının çalışmaları, Gençlik Merkezi Atölye ve Kulüp faaliyetleri, Gençlik Kampları, Gençlik Politika Vizyon Çalışmaları, Bilim Şenlikleri çalışmaları, Karabük'teki yatırım planlamaları ile 950 dolayındaki çalışan personelin çalışma planlamaları değerlendirilerek hizmetlerin kalitesinin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin’in sunumu ile devam eden toplantı, 2025 yılında yapılması planlanan projelerin değerlendirilmesi ile yöneticilerin görüş ve önerileri ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da 3 lise öğrencisi denizde boğulma tehlikesi geçirdi

Ordu’da Mayıs Yedisi’nde serinlemek için denize giren 3 lise öğrencisi boğulma tehlikesi geçirdi.
Olay, Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Zuver Kaya Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, Mayıs Yedisi münasebetiyle kumsala geldi. Bu esnada öğrencilerden Y.K., O.K.B. ve A.Ö. denize girdi. Arkadaşlarının suda çırpındığını fark eden öteki öğrenciler, 112 Acil Davet Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı takımları, sıhhat, AFAD ve polis takımları sevk edildi. Takımların yaptıkları çalışmaların akabinde 3 öğrenci, makul aralıklar ile sudan çıkartıldı.
Öğrenciler, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulans ile çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Öte yandan Vali Muammer Erol ve Vilayet Emniyet Müdürü Ahmet Acar, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan ve Altınordu İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Onur Bekyürek da olay yerine gelerek bilgi aldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin