Reklam
Reklam

GSİM Personelleri Depremzedelerin  Yanında

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Şubat, 2023 14:07 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Gençlik ve Spor Müdürlüğü personelleri, “Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 10 İlde meydana gelen depremlerden  etkilenerek, Karabük’e gelen ve Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı İsmail Necati Efendi Yurdunda misafir edilen vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

7/24 esasına göre hizmet etmeye çalışan ve onların yaralarının sarılmasına yardımcı olan tüm ekibe  teşekkür eden  Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven yaptığı açıklamada; “Zorlu süreçte fedakarca ve özveri ile gelen misafirlerimize hizmet eden Yurt Personelleri, Antrenörlerimiz , Gençlik Merkezi Çalışanlarımız, Gönüllü Gençlerimiz ile tüm destek personelimize teşekkür ederek, misafirlerimizin ve çocukların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında işbirliği yapan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına , Valiliğimiz, Sağlık, Emniyet, Milli Eğitim, Aile ve Sosyal Hizmetler ile AFAD ve Kızılay başta olmak üzere tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına ve hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür etti.

Misafirlerimizin Yurtlarımızda barınma, yemek, içecek gibi tüm temel ihtiyaçları giderilmekte , ayrıca çocuklarımız ve gençlerimiz için sosyal ve sportif etkinlikler düzenlenerek onların süreci kolay atlatmasına yardımcı olunmaktadır” dedi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Jandarma teşkilatının 187. yılı Karabük’te kutlandı

jandarma teskilatinin 187 yili karabukte kutlandi yThVPwQK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’te, Jandarma Genel Komutanlığının 187. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kutlama programı kapsamında Yenişehir Atatürk Anıtı’nda tören gerçekleştirildi. Törende anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak Jandarma Teşkilatının ülkenin huzur ve güvenliği için üstlendiği görevlerin önemine vurgu yapıldı.

Anıttaki programın ardından etkinlikler Kemal Güneş Caddesinde devam etti. Burada Karabük İl Jandarma Komutanlığı tarafından tanıtım standı açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta jandarmanın kullandığı ekipmanlar ve yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin