Karabük Postası tarafından
23 Şubat, 2023 14:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

GSİM Personelleri Depremzedelerin  Yanında

Karabük Gençlik ve Spor Müdürlüğü personelleri, “Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 10 İlde meydana gelen depremlerden  etkilenerek, Karabük'e gelen ve Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı İsmail Necati Efendi Yurdunda misafir edilen vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. 7/24 esasına göre hizmet etmeye çalışan ve onların yaralarının sarılmasına yardımcı olan tüm ekibe  teşekkür eden  Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven yaptığı açıklamada; "Zorlu süreçte fedakarca ve özveri ile gelen misafirlerimize hizmet eden Yurt Personelleri, Antrenörlerimiz , Gençlik Merkezi Çalışanlarımız, Gönüllü Gençlerimiz ile tüm destek personelimize teşekkür ederek, misafirlerimizin ve çocukların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında işbirliği yapan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına , Valiliğimiz, Sağlık, Emniyet, Milli Eğitim, Aile ve Sosyal Hizmetler ile AFAD ve Kızılay başta olmak üzere tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına ve hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür etti. Misafirlerimizin Yurtlarımızda barınma, yemek, içecek gibi tüm temel ihtiyaçları giderilmekte , ayrıca çocuklarımız ve gençlerimiz için sosyal ve sportif etkinlikler düzenlenerek onların süreci kolay atlatmasına yardımcı olunmaktadır" dedi. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Ekim, 2025 13:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

GSB Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) Burs ve Öğrenim Kredisi başvurularının başladığını duyurdu.

Bakan Bak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, öğrencilerin beklediği  müjdeyi verdi. Bakan Bak, başvuruların e-Devlet kapısı üzerinden alınmaya başlandığını ve son başvuru tarihinin 17 Ekim saat 23.59 olduğunu belirtti.

Öğrenciler ve aileleri için önemli bir finansal destek sağlayan GSB Burs ve Öğrenim Kredisi'ne başvurular, dijital devletin imkanlarıyla kolaylaştırılıyor. İlgili tüm öğrencilerin, başvuru sürecini e-Devlet sistemi üzerinden güvenle tamamlamaları gerekiyor. Bakan Bak, paylaşımında gençlere başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin