GSB Spor Okulları 4 Temmuz’da Başlıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Haziran, 2023 13:31 tarihinde yayınlandı
0
0

GSB Spor Okulları 4 Temmuz’da Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığının çizdiği hedef doğrultusunda bu yaz 10 bin genci sporla Gençlik ve Spor Bakanlığının çizdiği hedef doğrultusunda bu yaz 10 bin genci sporla buluşturarak,GSB Spor Okulları yaz döneminde ,sporun tabana yayılması , başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması amacıyla uzman antrenörler aracılığıyla Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor.

“GSB  Hep Yanında” sloganıyla 16 Farklı branşta 70 antrenörle bu yaz çok hareketli geçecek. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde 16 farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek. İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde uzman antrenörlerin eşliğinde özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında atletizm,basketbol, badminton, boks, cimnastik, eskrim, futbol, güreş,halter,hentbol, judo, masa tenisi, tekvando, tenis, voleybol, yüzme, branşlarıyla ücretsiz spor yapma imkanı bulacak.

GSB Spor Okulları öncesi değerlendirme toplantısında antrenörlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven;“Gençlik ve Spor Bakanlığımızın çizdiği hedef doğrultusunda bu yaz 10 bin gencimizi sporla buluşturmak istiyoruz. Sporun tabana yayılması , başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması amacıyla uzman antrenörlerimiz aracılığıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. GSB Hep Yanında sloganıyla 16 Farklı branşta 70 antrenörümüzle bu yaz çok hareketli geçecek, Çocuklarımızın gelişimi ve geleceği için onları muhakkak spora yönlendirmeliyiz. Tüm Karabüklüleri yaz spor okullarımıza bekliyoruz.” diye konuştu.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven,Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan,Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları,Serdar Ali Osman Sevim, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Özgür Özkan ve antrenörler katıldı. (Haber Merkezi)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
turz
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
02 Nisan, 2026 15:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Mağara turizmi Yenice’de canlanacak

Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş ile birlikte Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Yenice ve Karabük genelinde planlanan yatırımlar ile devam eden projeler kapsamlı bir şekilde ele alındı.

Ziyarette özellikle Yenice ilçesinde turizm potansiyelini artıracak iki önemli proje öne çıktı. Heyet, bu yıl içinde Kelemen Mağarası’nda kazı çalışmalarına başlanacağını belirterek, mağara turizmini canlandırmayı hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca Çeltik Köyü sınırları içerisinde yer alan bölgede arkeolojik kazı çalışmalarının başlatılacağı, bu sayede bölgenin sahip olduğu orman turizminin yanı sıra tarihi ve kültürel turizmin de güçlendirileceği vurgulandı.

Milletvekilleri ve Belediye Başkanı, atılacak bu adımlarla Yenice ilçesinin hem ekonomik hem de kültürel anlamda kalkınmasına katkı sağlanmasının amaçlandığını dile getirdi. Görüşmede ayrıca ilçe ve şehrin kültür, turizm ve tanıtım alanlarında daha güçlü bir noktaya ulaşması için önemli istişareler gerçekleştirildi.

Heyet, nazik kabulleri ve yakın ilgilerinden dolayı Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı’ya teşekkür ederken, görüşmenin Yenice ve Karabük için hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin