Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Haziran, 2023 13:31 tarihinde yayınlandı
0

GSB Spor Okulları 4 Temmuz’da Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığının çizdiği hedef doğrultusunda bu yaz 10 bin genci sporla Gençlik ve Spor Bakanlığının çizdiği hedef doğrultusunda bu yaz 10 bin genci sporla buluşturarak,GSB Spor Okulları yaz döneminde ,sporun tabana yayılması , başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması amacıyla uzman antrenörler aracılığıyla Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor.

“GSB  Hep Yanında” sloganıyla 16 Farklı branşta 70 antrenörle bu yaz çok hareketli geçecek. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde 16 farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek. İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde uzman antrenörlerin eşliğinde özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında atletizm,basketbol, badminton, boks, cimnastik, eskrim, futbol, güreş,halter,hentbol, judo, masa tenisi, tekvando, tenis, voleybol, yüzme, branşlarıyla ücretsiz spor yapma imkanı bulacak.

GSB Spor Okulları öncesi değerlendirme toplantısında antrenörlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven;“Gençlik ve Spor Bakanlığımızın çizdiği hedef doğrultusunda bu yaz 10 bin gencimizi sporla buluşturmak istiyoruz. Sporun tabana yayılması , başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması amacıyla uzman antrenörlerimiz aracılığıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. GSB Hep Yanında sloganıyla 16 Farklı branşta 70 antrenörümüzle bu yaz çok hareketli geçecek, Çocuklarımızın gelişimi ve geleceği için onları muhakkak spora yönlendirmeliyiz. Tüm Karabüklüleri yaz spor okullarımıza bekliyoruz.” diye konuştu.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven,Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan,Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları,Serdar Ali Osman Sevim, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Özgür Özkan ve antrenörler katıldı. (Haber Merkezi)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin