Karabük Postası tarafından
20 Haziran, 2023 13:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

GSB Spor Okulları 4 Temmuz’da Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığının çizdiği hedef doğrultusunda bu yaz 10 bin genci sporla Gençlik ve Spor Bakanlığının çizdiği hedef doğrultusunda bu yaz 10 bin genci sporla buluşturarak,GSB Spor Okulları yaz döneminde ,sporun tabana yayılması , başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması amacıyla uzman antrenörler aracılığıyla Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. “GSB  Hep Yanında” sloganıyla 16 Farklı branşta 70 antrenörle bu yaz çok hareketli geçecek. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde 16 farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek. İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde uzman antrenörlerin eşliğinde özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında atletizm,basketbol, badminton, boks, cimnastik, eskrim, futbol, güreş,halter,hentbol, judo, masa tenisi, tekvando, tenis, voleybol, yüzme, branşlarıyla ücretsiz spor yapma imkanı bulacak. GSB Spor Okulları öncesi değerlendirme toplantısında antrenörlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven;“Gençlik ve Spor Bakanlığımızın çizdiği hedef doğrultusunda bu yaz 10 bin gencimizi sporla buluşturmak istiyoruz. Sporun tabana yayılması , başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması amacıyla uzman antrenörlerimiz aracılığıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. GSB Hep Yanında sloganıyla 16 Farklı branşta 70 antrenörümüzle bu yaz çok hareketli geçecek, Çocuklarımızın gelişimi ve geleceği için onları muhakkak spora yönlendirmeliyiz. Tüm Karabüklüleri yaz spor okullarımıza bekliyoruz.” diye konuştu. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven,Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan,Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları,Serdar Ali Osman Sevim, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Özgür Özkan ve antrenörler katıldı. (Haber Merkezi)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşhane’nin yüksek kesimleri kara teslim oldu

Gümüşhane’nin yüksek kısımlarında kar yağışı tesirli oldu. Yaylalar beyaza büründü.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Kadırga ve Kazıkbeli Yaylaları ile Torul ilçesine bağlı Yücebelen Yaylası kara teslim oldu. Dün akşam saatlerinde tesirli olan soğuk hava dalgası ve yağmur, bugün yerini kar yağışına bıraktı. Yaylalar kısa müddette beyaza bürünürken, kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı.
Kadırga Yaylası’nda esnaflık yapan Galip Gülbahar, "Bugün 12 Ekim, Kadırga Yaylası’nda kar yoğunluğunu arttırarak devam ediyor. Meteoroloji uyarmıştı aslında, şu anda ağır bir kar yağışı var. Yollarda 5-6 santimetre kar var, yollar ulaşıma her an kapanmak üzere" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin