Reklam
Reklam

GSB Karabük Yurtları Yeni Döneme Hazırlanıyor

66ab840930423 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
01 Ağustos, 2024 15:48 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te bulunan 12.000 kapasiteli Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) yurtları, yeni eğitim-öğretim dönemi için bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Öğrencilerin konforlu bir şekilde konaklamalarını sağlamak amacıyla çalışmalar titizlikle devam ediyor.
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, yurtları ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret sırasında yurt yetkililerinden bilgi alan İl Müdürü Güven, yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, öğrencilerin yeni dönemde herhangi bir sıkıntı yaşamadan konaklayabilmeleri için tüm detayların titizlikle düşünüldüğünü ifade etti.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN RAHATI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven yaptığı açıklamada, “Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yurtlarımızda kapsamlı bir bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin burada en rahat şekilde konaklamalarını sağlamak. Yurtlarımızın imkanlarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamaya hazırız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Cinayetle sonuçlanan kavgayla ilgili tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi

cinayetle sonuclanan kavgayla ilgili tutuklanan sanigin yargilanmasina devam edildi VbLV7mHI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da iki aile arasında çıkan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan davada yargılamaya devam edildi.

Olay, 14 Ağustos 2024 tarihinde Cide ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muzaffer Güzelant Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı binada yaşayan ve daha önceden aralarında husumet bulunan iki aile arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavga sırasında bıçaklanan Yılmaz Fayiz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan 62 yaşındaki Şaban K. tutuklandı.

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde Şaban K. hakkında “kasten öldürme” suçundan açılan dava görülmeye devam etti.

Duruşmada kendisini savunan tutuklu sanık Şaban K., “Yılmaz Fayiz’in ailesiyle bir düşmanlığımız veya husumetimiz yoktur. Birbirimize gidip gelirdik. Sağlığım iyiye gitmemektedir. 10 senedir şeker ve vertigo hastasıyım, bayılmalarım çoğaldı. Ben olay günü bıçağı yerden korkutmak amaçlı aldım. Gözlüğüm de yoktu, ilaçlarımı da alamamışım, polislerden kaçmadım. Tahliyemi talep ediyorum, uygun görülmesi halinde ev hapsi uygulanmasını talep ediyorum” dedi.

Mahkeme heyeti, vücudunda 3 bıçak yarası bulunan Yılmaz Fayiz’in ölümüne sebep olan bıçağın tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumundan talep edilen raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin