GSB Karabük Yurtları Yeni Döneme Hazırlanıyor - Karabük Haber Postası
66ab840930423 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
01 Ağustos, 2024 15:48 tarihinde yayınlandı
0
0

GSB Karabük Yurtları Yeni Döneme Hazırlanıyor

Karabük’te bulunan 12.000 kapasiteli Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) yurtları, yeni eğitim-öğretim dönemi için bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Öğrencilerin konforlu bir şekilde konaklamalarını sağlamak amacıyla çalışmalar titizlikle devam ediyor.
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, yurtları ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret sırasında yurt yetkililerinden bilgi alan İl Müdürü Güven, yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, öğrencilerin yeni dönemde herhangi bir sıkıntı yaşamadan konaklayabilmeleri için tüm detayların titizlikle düşünüldüğünü ifade etti.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN RAHATI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven yaptığı açıklamada, “Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yurtlarımızda kapsamlı bir bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin burada en rahat şekilde konaklamalarını sağlamak. Yurtlarımızın imkanlarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamaya hazırız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinin vakfinda kurban vurgunu iddiasi 2 tutuklama KFPjw1Vf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nin vakfında kurban vurgunu iddiası: 2 tutuklama

Bolu’da sabah saatlerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınan 2 kişi sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bolu Belediyesi’ne bağlı BolSev Vakfı’na yönelik yürütülen ve Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Ali Sarıyıldız’ın tutuklandığı soruşturma derinleşiyor. 2025 yılında BolSev Vakfı tarafından vatandaşlardan kurban kesimi amacıyla bağış toplandı. Vakıf kayıtlarında kurbanlık hayvan alımı ya da kesimine dair tek bir işlem dahi yapılmadığı iddia edildi. Vakfın sosyal medya hesapları üzerinden “Kurbanlarınız ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” ifadeleriyle çağrı yapıldı. Bağışların bu amaçla kullanılmadığı soruşturma dosyasına yansıdı. Tutuklu bulunan BolSev Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sarıyıldız’ın ifadesinde, “Bağışı kurban kesmek için değil, öğrencilere burs vermek için topladık” şeklinde savunma yaptığı öğrenildi. Soruşturma dosyasında şu ana kadar 36 kişinin mağdur sıfatıyla yer aldığı öğrenildi.

Tutuklandılar

Bu kapsamda sabah saatlerinde jandarma ekipleri tarafından vakıf yönetiminde yer alan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz ve CHP’li Meclis Üyesi Aydan Özdemir gözaltına alındı. Bolu İl Jandarma Komutanlığı’na getirilen 2 kişinin işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından hastaneye sevk edilen Beykoz ve Özdemir jandarma araçlarıyla Bolu Adliyesi’ne getirildi. Savcılıktaki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin