Reklam
Reklam
66ab840930423 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
01 Ağustos, 2024 15:48 tarihinde yayınlandı
0

GSB Karabük Yurtları Yeni Döneme Hazırlanıyor

Karabük’te bulunan 12.000 kapasiteli Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) yurtları, yeni eğitim-öğretim dönemi için bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Öğrencilerin konforlu bir şekilde konaklamalarını sağlamak amacıyla çalışmalar titizlikle devam ediyor.
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, yurtları ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret sırasında yurt yetkililerinden bilgi alan İl Müdürü Güven, yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, öğrencilerin yeni dönemde herhangi bir sıkıntı yaşamadan konaklayabilmeleri için tüm detayların titizlikle düşünüldüğünü ifade etti.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN RAHATI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven yaptığı açıklamada, “Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yurtlarımızda kapsamlı bir bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin burada en rahat şekilde konaklamalarını sağlamak. Yurtlarımızın imkanlarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamaya hazırız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
10 Mayıs, 2026 13:47 tarihinde yayınlandı
0

Marifetli gençlik annesiyle üretti

“Maarifin Kalbinde Marifetli Gençlik” etkinlikleri ve “Ben Her Yerde Varım” projesi kapsamında Evliya Çelebi Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. “Anne Reçetesi” temasıyla düzenlenen atölye çalışmasında öğrenciler, anneleriyle birlikte mutfağa girerek geleneksel lezzetleri hazırladı.

Etkinlik süresince öğrenciler ve veliler; pasta, börek ve çeşitli tatlılar yaparak hem keyifli vakit geçirdi hem de kültürel değerlerin yaşatılmasına katkı sağladı. Renkli görüntülere sahne olan programda, aile-çocuk iş birliğinin önemi bir kez daha gözler önüne serildi.

Etkinliğe katılan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, atölye çalışmalarını yerinde inceleyerek öğretmenler, öğrenciler ve velilerle sohbet etti. Hazırlanan ürünler hakkında bilgi alan Akbaş, öğrencilerin ve ailelerin uyum içinde ortaya koyduğu çalışmaları takdirle karşıladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş yaptığı değerlendirmede, “Maarifin Kalbinde Marifetli Gençlik işte burada. Gençlerimizin aileleriyle birlikte üretmesi, paylaşması ve geleneksel değerlerimizi yaşatması son derece kıymetlidir. Bu tür etkinlikler, sadece akademik başarıyı değil; aynı zamanda kültürel, sosyal ve duygusal gelişimi de desteklemektedir. Emeği geçen okul yönetimini, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ve milli-manevi değerlerin yeni nesillere aktarılması açısından önemli bir örnek oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin