KASTAMONU’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında meslekten ihraç edildikten sonra gözaltına alınan eski hakim, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Edinilen bilgiye göre, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca (HSYK) Devrekani Adliyesinde hakim olarak görevli iken 17 Mart’ta meslekten ihraç edilen 202 hakimden biri olan K.İ., Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen eski hakim K.İ., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


0
Gözaltına alınan eski hakim serbest bırakıldı
0
0
Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.
Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


