Reklam
Reklam
1 7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Temmuz, 2024 22:35 tarihinde yayınlandı
0

Görüntülerde saldırının yaşandığı yerde bulunan kafede oturanların panikle kaçıştığı görüldü

Karabük’te iddiaya göre şans oyunu oyunlarında 50 bin TL kaybeden şahsın tabanca ile ateş açarak kaçtığı olayın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Kemal Güneş Caddesi üzerinde şans oyunları hizmeti veren büfede Musa D. (38), iddiaya göre sabah saatlerinden itibaren şans oyunu oyunlarında 50 bin TL kaybetmişti. Para kaybetmeyi hazmedemeyen şahıs, büfe önünde belinden çıkarttığı tabanca ile ateş açarak kaçmıştı. Büfe işletmecisi Mustafa Orhan ile cadde üzerindeki bir polis ile vatandaşların peşinden koştuğu şahıs, olay yerinin yakınındaki alışveriş merkezinde kıskıvrak yakalanmıştı. Büfe işletmecisi ve eşi ile vatandaşların büyük panik yaşandığı olayda iş yerine 3 kurşun isabet ederken, silahı ile birlikte gözaltına alınan şahıs Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilerek gözaltına alınmıştı. Oynadığı şans oyunlarında yaklaşık 50 bin TL kaybeden şahsın ateş açtığı o anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Silahlı saldırının yaşandığı yerin hemen yakınındaki bir kafede oturanların panik anları da güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, silahlı saldırının yaşanmasının ardından kafeterya önünde oturan müşterilerin ayağa kalktığı ve olayı anlamaya çalıştığı, saldırganın kendilerine doğru koştuğunu gören müşterilerin panikle iş yerine kaçışmaya başladığı yer aldı.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Musa D.’nin emniyette verdiği ifadede bahis oyunları bağımlısı olduğunu ve sabah saatlerinden itibaren oynadığı oyunlarda 50 bin TL kaybettiğini, bir anlık öfkeyle belindeki tabanca ile ateş açtığını ve yaşananlardan dolayı pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
temin duzce gecisinde arefe gunu trafik akici ilerliyor q7W7jkw2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

TEM’in Düzce geçişinde arefe günü trafik akıcı ilerliyor

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler, TEM Otoyolu’nun Düzce geçişinde rahat bir yolculuk yapıyor.

Bayram arefesinde yola koyulan tatilcilerin otoyolun özellikle Ankara istikametinde oluşturduğu hareketlilik, önceki bayramların aksine akıcı seyirde ilerliyor. Güzergah boyunca araç sayısında dönemsel artış gözlense de ulaşımda herhangi bir aksama veya trafik sıkışıklığı yaşanmıyor. Otoyolun Düzce geçişindeki bu rahat trafik akışı, dron ile havadan da görüntülendi.

Bölgede görev yapan trafik ve karayolları ekipleri, sürücüleri hız limitlerine uymaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıyor.

Öte yandan yetkililer, otoyoldaki sakinliğin mesai saati bitimi olan 17.00’den itibaren yerini kısmi bir hareketliliğe bırakabileceğini değerlendiriyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin