Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2021 12:27 tarihinde yayınlandı
0

Görevi devralan muhtar 25 yıllık su sorununu ortadan kaldırdı

Yenice ilçesine bağlı Değirmenyanı Köyünde 25 yıldır çözülemeyen su sorunu yapılan çalışmalarla çözüme kavuşturuldu.
2019 yılı seçimlerinde görevi devralan Değirmenyanı Köyü Muhtarı İhsan Kurt, azaları ile birlikte yaptığı çalışmalarla köyün 25 yıldır çözülemeyen su sorununu ortadan kaldırdı. Halk toplantıları ile birlikte köyün sorunlarını istişare eden Muhtar Kurt, 2020 yılının sonunda köyü suyla buluşturdu.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Muhtar Kurt, köy halkının ve gurbetçilerin desteği ile mahalle ortalarına 17 çeşme yapımı gerçekleştirdiklerini belirterek, “13 çeşmeyi şu anda aktif duruma getirdik. Doğada gezen evcil hayvan ve yabani hayvanlar içinde 6 noktada su olukları yapmaya köy halkımızla karar verdik. Öncelikle yanımda görev alan aza arkadaşlarıma ve her konuda maddi manevi desteğini esirgemeyen köy halkına şükranlarımı sunarım” dedi.
Yapılan 17 çeşme ile birlikte köylülerin ve hayvanların buradan faydalanacağını ifade eden Kurt, tahliyeden akan suyu değerlendirmek için bu çalışmaları gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
Kurt, göreve geldiği süre boyunca köylülerin ve gurbetçilerin destekleriyle 250 bin TL civarında yatırım gerçekleştirdiklerini aktardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fk bodrum fk maci hazirliklarina basladi SjrygUOg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum FK, Bodrum FK maçı hazırlıklarına başladı

Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off yarı final rövanşında konuk edeceği Bodrum FK maçı hazırlıklarına başlandı.

Çorum FK, 1. Lig yükselme play-off yarı finali ilk maçında Bodrum FK’ya 1-0 mağlup oldu. Dün oynanan karşılaşmanın ardından Çorum’a dönen kırmızı-siyahlı ekip, rövanş maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınmayla başladı. Dünkü maçın analizini yapan takım, daha sonra antrenmana başladı.

İki ekip arasındaki karşılaşma 5 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de Çorum’da oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin