Görevi devralan muhtar 25 yıllık su sorununu ortadan kaldırdı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2021 12:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Görevi devralan muhtar 25 yıllık su sorununu ortadan kaldırdı

Yenice ilçesine bağlı Değirmenyanı Köyünde 25 yıldır çözülemeyen su sorunu yapılan çalışmalarla çözüme kavuşturuldu.
2019 yılı seçimlerinde görevi devralan Değirmenyanı Köyü Muhtarı İhsan Kurt, azaları ile birlikte yaptığı çalışmalarla köyün 25 yıldır çözülemeyen su sorununu ortadan kaldırdı. Halk toplantıları ile birlikte köyün sorunlarını istişare eden Muhtar Kurt, 2020 yılının sonunda köyü suyla buluşturdu.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Muhtar Kurt, köy halkının ve gurbetçilerin desteği ile mahalle ortalarına 17 çeşme yapımı gerçekleştirdiklerini belirterek, “13 çeşmeyi şu anda aktif duruma getirdik. Doğada gezen evcil hayvan ve yabani hayvanlar içinde 6 noktada su olukları yapmaya köy halkımızla karar verdik. Öncelikle yanımda görev alan aza arkadaşlarıma ve her konuda maddi manevi desteğini esirgemeyen köy halkına şükranlarımı sunarım” dedi.
Yapılan 17 çeşme ile birlikte köylülerin ve hayvanların buradan faydalanacağını ifade eden Kurt, tahliyeden akan suyu değerlendirmek için bu çalışmaları gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
Kurt, göreve geldiği süre boyunca köylülerin ve gurbetçilerin destekleriyle 250 bin TL civarında yatırım gerçekleştirdiklerini aktardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk besiktaslilar dernegi basin mensuplari ile bir araya geldi wYV2EqdA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Beşiktaşlılar Derneği basın mensupları ile bir araya geldi

Karabük Beşiktaşlılar Derneği, Yenişehir Büyük Kulüp’te düzenlenen programla kuruluş amaçlarını ve hedeflerini açıkladı.

Karabük Yenişehir Büyük Kulüp’te düzenlenen basın açıklamasına Karabük Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Göksun Öztoprak, kurucular kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan Göksun Öztoprak, derneğin yalnızca bir araya gelme amacı taşımadığını belirterek, Karabük’te sorumluluk alan ve değer üreten bir yapı olmayı hedeflediklerini söyledi. Öztoprak, Beşiktaşlılığın kendileri için bir aidiyetin ötesinde; adalet, dayanışma ve birlik anlayışını temsil ettiğini ifade etti.

Derneğin gençlere yönelik sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol alacağını vurgulayan Öztoprak, “Konuşmaktan çok yaptıklarımızla anılan bir dernek olacağız” dedi. Basın mensuplarının desteğinin önemli olduğunu da belirtti.

Öztoprak ayrıca dernek binasının açılışının 24 Nisan Cuma günü saat 18.00’de yapılacağını duyurarak tüm Karabük halkını davet etti.

Program, kahvaltı ikramı ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin