Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Temmuz, 2023 13:43 tarihinde yayınlandı
0

Görevi başında kalp krizi geçiren doktor hayatını kaybetti

Kastamonu’da görev başında kalp kiriz geçiren çocuk doktoru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde görevli olduğu Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Dr. Bekir Mete Oymak, kendisini iyi hissetmediğini ifade ederek lavaboya gitmek istedi. Lavaboya gittiği esnada fenalaşan Dr. Bekir Mete Oymak’a ilk müdahaleyi servisteki arkadaşları yaptı. Acil servise kaldırılan Oymak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, Dr. Oymak’ın vefatının ardından bir taziye mesajı yayımladı.
Kastamonu’da göreve 2003 yılında Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde başlayan Oymak, 8 yıl görev yaptıktan sonra sırasıyla Kastamonu Devlet Hastanesi, Bozkurt İlçe Devlet Hastanesi’nde görev yaptı.
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Polikliniği’nde görevli Dr. Bekir Mete Oymak, mesleğine tutkuyla bağlı biri olarak tanınıyordu. İstirahat günlerinde dahi hastaneye gelen ve hastalarıyla yakından ilgilenen Oymak’ın ani vefatı çalıştığı hastanedeki mesai arkadaşlarını ve hasta yakınlarını yasa boğdu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda vatandaslar arefe gunu kabir basinda dua etti 9eXqnSpV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da vatandaşlar arefe günü kabir başında dua etti

Bolu’da Kurban Bayramı arefesinde vatandaşlar, vefat eden yakınlarını kabirleri başında dualarla andı.

Bolu’da Kurban Bayramı arefesinde mezarlıklar ziyaretçilerle doldu. Öğle namazını Balcı Camisi’nde eda eden vatandaşlar, ardından caminin yanında bulunan Çıkınlar Mezarlığı’na geçti. Yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti. Mezarlık ziyaretine gelen aileler, kabirlerin çevresinde temizlik yapıp çiçekler de ekti.

Kabir ziyaretlerinin gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin