blank
Haber Merkezi tarafından
06 Haziran, 2024 11:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Görevde Yükselen Akademisyenlere Belgeleri Verildi

Karabük Üniversitesinde görevde yükselerek Profesörlük, Doçentlik ve Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanan 11 akademisyene belgeleri takdim edildi.

Senato Toplantı Odasında Senato gerçekleştirilen programa, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ile KBÜ Senato Üyeleri katıldı. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, düzenlenen takdim töreninde üniversitede görev yapan üç Doçente ve altı Dr. Öğr. Üyesine cübbelerini giydirirken iki Profesöre belgesini takdim etti. Bu doğrultuda Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Narmin Aghayeva ve Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şeref Kurt’a belgesi takdim edilirken, İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Karataş, İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kemal Avcı, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Kocaman, Diş Hekimliği Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Duygu Ece Keskin, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Nurhan Çevik Elen, Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Serhat Ekemen, Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Tarık Çelik, Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat Şahin ve Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Büşra Bildik’e cübbeleri giydirildi.  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ilgaz Dağı’nda kar yağışı etkili oldu: Ortaya mest eden görüntüler çıktı

Kastamonu-Çankırı hududunda bulunan Ilgaz Dağı’nda tesirli olan kar yağışıyla birlikte ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.
Kastamonu’da hava sıcaklığının düşmesi ile kar yağışı tesirli olmaya başladı. Türkiye’nin kıymetli kış turizmi merkezlerinden olan Ilgaz Dağı’nın yüksek kısımları yağan kar ile beyaza büründü. Ilgaz Dağı’nda kar yağışı ile birlikte kartpostallık manzaralar ortaya çıktı. Bölgede yağış orta ara devam ederken, kar yağışı haberini alan birtakım vatandaşlar ise Ilgaz Dağı Ulusal Parkı’na gelerek o anları cep telefonlarıyla görüntülendi.

"Burası eksiksiz bir yer"
Kastamonu’nun Araç ilçesinden Ilgaz Dağına geldiğini söz eden Hakan Uzun, "Hava sıcaklığı eksi dereceye kadar düştü. Biz, Ankara’ya dönüyoruz. Dönerken de Ilgaz Dağına uğramak istedik. Mevsimin birinci karını görmek istedik. Ilgaz’ın hoş bir havası var nitekim. Harika bir de havası var. Şu anda çok üşüyoruz fakat hava çok hoş. Burası kusursuz bir yer, daha öncde gelmiştim lakin o vakit kar vardı. Artık yeni yeni daha yağıyor" dedi.
Eşi ve arkadaşlarıyla birlikte Ilgaz Dağına mevsimin birinci karını görmek için geldiğini söyleyen Naciye Uzun ise, "Arkadaşım Artvinli, kendilerini Ilgaz Dağına gezmeye getirdim. Mevsiminde birinci karını gördük. Hem gelip görmek istedik hem de gezmek istedik. Çok memnunuz. Heyecanlıyız hakikaten, mevsimin birinci karını da görmüş olduk" diye konuştu.
Artvin’den Kastamonu’ya arkadaşlarını ziyaret etmek için geldiğini belirten Şenay Kayhan da, "Kastamonu’ya gelmişken Ilgaz Dağını görmeden gitmez olmaz dedik. Onun için mevsimin birinci karını da burada görmüş olduk. Çok hoş. Ilgaz, tabiat olağanüstüsü bir yer, tabiatın bence her yeri öbür hoş. Bu yüzden burası görülmesi gereken bir yer" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin