Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2017 14:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gönültaş, Karadeniz Şivesi ile Pazar Akşamı Yaşam TV’de

Batı Karadeniz şivesi ile program yapan  Ercan Gönültaş, Pazar akşamı Yaşam TV’de izleyicisi ile buluşuyor. Yaşam Televizyonunda Ercan Gönültaş Show Programı 23 Temmuz Pazar Günü Saat 22 ile 24 arasında yapılacak. Programımın Sanatcı Konukları Türk Sinemasının Baba Mirası Filminde oynayıp rekorlar kıran ve de bir çok Türk Sinema Filmine imzasını atan Türk Sinemasının çılgın rollerin oyuncusu. Her rolünü başarı ile yapabilen. Sanatçı Yakup Yavru. Türkiye’nin yükselen yeni yıldızı Ankaralı İclal. Türk Tavernasının yeni Prensi Türker Tora. Gönültaş programını Karadeniz Şivesi ile şu şekilde anlattı: “Ha Vallahi Ha Şartosun Bu Program Gaçmaz. Vallahi Bende İzlecen. O Ney La Yakup Yavru Geliya Şartosun. Angaralı İclal Barbi Bebek Gibi Şartosun. İclal’e Doyuluyamı. Neyle Dadlıya. Hele Vaya Cengiz Kurtoğlu Dinleyenler Yaşadı Türker Tora Aynısı Şartosun. Yakup Yavru Canlı Yayında Gabdurusa Hiç Şaşumay. Bu Programı Neyle Zapzetcen Bilemeyon. Aman Ney Olusa Olu. Bu Sefer Yaşam Tv Yıkılu. Benden Deyvemesi. Yaşam TV’ye seyirci olarak katılabilirsiniz”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da yaşlı adamın canice öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi

Çorum’da cesedi parçalanmış halde bulunan 76 yaşındaki Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Zanlının, yaşlı adamı bağ evinde öldürdükten sonra üzerine benzin döküp yaktığı ve ardından cesedi parçalayıp dere yatağına attığını itiraf ettiği öğrenildi.
Çorum’da 6 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra, parçalanmış cesedi dere yatağında bulunan 76 yaşında Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili, Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde gözaltına alınan Ali Osman Kaya’nın komşusu A.F.K.’nin ardından, ağabeyi A.K., babası Y.K. ve akrabası H.A. da gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri süren A.F.K.’nin ifadesinde, "küfür sebebiyle tartıştıkları Kaya’yı birlikte gittikleri bağ evinde tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra, cesedini benzin döküp yaktığını ve parçalara ayırdığını söylediği öğrenildi. A.F.K.’nin cesedin bulunmaması için ormanlık alandaki dere yatağına attığını söylediği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin