Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Kasım, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gölcük Tabiat Parkı’nda mest eden sonbahar görüntüsü

Bolu’nun önemli turizm merkezi Gölcük Tabiat Parkı’nın yolunda sonbaharın gelişiyle birlikte renk cümbüşü yaşatan ağaçların havadan görüntüsü mest etti.
Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı’nda sonbaharın gelişiyle birlikte renkli görüntüler oluştu. Yılın 4 mevsimi yerli ve yabancı binlerce turistin ilgi odağı haline gelen tabiat parkında özellikle hafta sonları insan seli yaşanıyor. Ankara ve İstanbul gibi iki metropol kent arasında yer alan ve Bolu kent merkezine yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta yer alan Gölcük Tabiat Parkı, sonbaharda fotoğraf tutkunlarının da ilk adreslerinden birisi oluyor. Sarı ve yeşilin bütün tonlarının bir arada olduğu tabiat parkı ve yol güzergahında oluşan manzara fotoğraf tutkunları için bulunmaz fırsat sunuyor. Gölcük Tabiat Parkı’nın insanı mest eden sonbahar manzarası doğasever dron pilotu Ergün Demir’in havadan görüntülerine yansıdı.

Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da dolu yağışı etkili oldu: Tarlalar beyaza büründü

Çorum’un Alaca ilçesinde tesirli olan dolu yağışı, tarım topraklarını beyaza bürüdü.
Çorum’un Alaca ilçesinde öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, bir müddet sonra yerini dolu yağışına bıraktı. İlçenin yüksek rakımlı köylerinde tesirli olan dolu yağışı sebebiyle tarım yerleri olumsuz etkilendi. Tarım yerlerini beyaza bürüyen dolu yağışı bir müddet sonra tesirini yitirdi. Dolu yağışı sebebiyle tarım topraklarının ziyan görmüş olabileceği tabir edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bu web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.