Gölcük Tabiat Parkı’nda kar yağışı etkili oluyor - Karabük Haber Postası
golcuk tabiat parkinda kar yagisi etkili oluyor C63LJFZw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ocak, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Gölcük Tabiat Parkı’nda kar yağışı etkili oluyor

Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı’nda kar yağışı tesirli oluyor. Hafta sonu ve sömestir tatili sebebiyle ziyaretçiler tabiat parkında yoğunluk oluşturdu.

Kent merkezine yaklaşık 13 kilometre uzaklıktaki Gölcük Tabiat Parkı’nda kar yağışı tesirli oluyor. Beyaz örtüyle kaplanan Gölcük’te ziyaretçiler yoğunluk oluşturdu. Hafta sonu ve sömestir tatili olması sebebiyle tabiat olağanüstüsü bölgeye gelen çok sayıda ziyaretçi, karlı havanın tadını çıkardı. Kar yağışının gece saatlerine kadar gerçekleşmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
anne ayi ve yavrulari yolda goruntulendi minik yavrunun cabasi gulumsetti Jjjbfd1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Anne ayı ve yavruları yolda görüntülendi, minik yavrunun çabası gülümsetti

Gümüşhane’de yolda görüntülenen anne ayı ve iki yavrusundan biri annesiyle kaçarken, diğerinin dağa tırmanma çabası gülümsetti.

Gümüşhane merkeze bağlı Yağmurdere köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayının iki yavrusuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada yoldan araçların geldiğini fark eden anne ayı hızla yamaçtan aşağı doğru kaçtı. Yavrulardan biri annesini takip ederek onunla birlikte gözden kaybolurken, annesi ve minik kardeşinin kaçtığını fark edemeyen diğer yavru ise dağa tırmanmaya devam etmeye çalıştı.

Minik ayının dağa tırmanmak için gösterdiği çaba izleyenleri gülümsetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin