Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, Ramazan ayında en sakin günlerini yaşıyor.
“Bolu’nun incisi” olarak tabir edilen kent merkezine 13 kilometre uzaklıktaki Gölcük Tabiat Parkı, Ramazan ayında sessiz günlerini yaşıyor. Tatilcilerin hafta sonu yoğun ilgi gösterdiği Gölcük Tabiat Parkı, bugün sessizliğe büründü. Az sayıda yabancı tatilcinin geldiği tabiat parkında misafirler, doğayla baş başa keyifli anlar yaşadı.
İlk defa Gölcük’e geldiğini söyleyen Rasim Karadağlı, “Havası yayla havası gibi. Buraya yazın gelmek lazım. Burada şu an kimse yok. Huzurlu bir yer. Buraya gelip sakin sakin gezebilirsiniz” dedi.


Gölcük Tabiat Parkı Ramazan ayında en sakin günü geçiriyor
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

