blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gol sevinci ortalığı karıştırdı

Karabük’te düzenlenen U18 Türkiye Futbol Şampiyonası’nın açılış maçında Bartın Gençlerbirliği ile Bolu temsilcisi Kıbrıscıkspor gayretinde yaşanan gol sevinci ortalığı karıştırdı.
Bartın Gençlerbirliği ile Kıbrıscıkspor U18 Türkiye Futbol Şampiyonası çerçevesinde Onur Futbol Alanında karşı karşıya geldi. Bartın temsilcisinin 1-0 önde götürdüğü müsabakada Kıbrıscıkspor’un eşitlik golünün akabinde futbolcuların rakip kulübeye yönelerek yaptığı sevinç gerginliğe neden oldu. Bartın Gençlerbirliği cephesinde reaksiyonla karşılanan sevinç sonrası iki kadro futbolcuları ortasında kısa periyodik arbede yaşandı. Teknik takımların ve güvenlik güçlerinin ortaya girmesiyle olaylar yatıştırılırken, hakem her iki kadrodan birer oyuncuya kırmızı kart gösterdi.
Maç, Kıbrıscıkspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona erse de gerginlik maç sonrası da sürdü. Soyunma odasına giden oyuncular ortasında kelamlı tartışmalar devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dev dalgaları görüntülemek isterken az kalsın suya kapılıyordu

Artvin’in Hopa ilçesinde denizde oluşan dev dalgaları görüntülemek isteyen bir vatandaş, ölümle burun buruna geldi. Şiddetli fırtına nedeniyle dalga boyunun yer yer 4 metreye ulaştığı ilçede, kıyıya yaklaşan Ramiz Şimşek, aniden gelen dev dalgadan son anda kurtuldu.
Edinilen bilgilere göre, Karadeniz’de etkili olan fırtınayı ve yükselen dalgaları cep telefonu ile kayda almak isteyen Ramiz Şimşek, kıyıya yakın bir noktaya geldiği sırada beklenmedik bir dalganın hedefi oldu. Büyük bir gürültüyle kıyıya vuran dalga, Şimşek’i sürüklemek üzereyken, son anda kaçarak canını kurtardı. Yaşanan tehlikeli anlar, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde, dalganın şiddetiyle suyun metrelerce yükseldiği ve kıyıya kadar ulaştığı görülürken, Ramiz Şimşek’in olayı ucuz atlattığı dikkat çekti. Olayın ardından kısa süreli panik yaşandı.
Öte yandan fırtına nedeniyle ilçede bazı iş yerlerinin dalgalar sonucu zarar gördüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin