Karabük’te düzenlenen U18 Türkiye Futbol Şampiyonası’nın açılış maçında Bartın Gençlerbirliği ile Bolu temsilcisi Kıbrıscıkspor gayretinde yaşanan gol sevinci ortalığı karıştırdı.
Bartın Gençlerbirliği ile Kıbrıscıkspor U18 Türkiye Futbol Şampiyonası çerçevesinde Onur Futbol Alanında karşı karşıya geldi. Bartın temsilcisinin 1-0 önde götürdüğü müsabakada Kıbrıscıkspor’un eşitlik golünün akabinde futbolcuların rakip kulübeye yönelerek yaptığı sevinç gerginliğe neden oldu. Bartın Gençlerbirliği cephesinde reaksiyonla karşılanan sevinç sonrası iki kadro futbolcuları ortasında kısa periyodik arbede yaşandı. Teknik takımların ve güvenlik güçlerinin ortaya girmesiyle olaylar yatıştırılırken, hakem her iki kadrodan birer oyuncuya kırmızı kart gösterdi.
Maç, Kıbrıscıkspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona erse de gerginlik maç sonrası da sürdü. Soyunma odasına giden oyuncular ortasında kelamlı tartışmalar devam etti.


Gol sevinci ortalığı karıştırdı
SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.
Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.
Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”
Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

