Reklam
Reklam
gol manzarasina geldiler buz manzarasiyla karsilastilar
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Şubat, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Göl manzarasına geldiler, buz manzarasıyla karşılaştılar

Bolu’da dört bir yanı çam ağaçlarıyla kaplı Abant Gölü Ulusal Parkı, hava sıcaklıklarının sıfırın altında seyretmesiyle buz tuttu. Göl görüntüsüne karşı fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar ‘Buz manzarasına’ karşı fotoğraf çektirdi.

Bolu’nun tabiat olağanüstüsü Abant Gölü Ulusal Parkı’nda, kar yağışı aralıklarla tesirini sürdürüyor. Soğuk havanın tesiriyle büsbütün buz tutan gölde, yeşil alanlarda kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Hava sıcaklığının eksi 10 derece olarak ölçüldüğü bölgede donmuş göl, ziyaretçilere kartpostallık görüntüler sundu.

Abant’a ailesiyle birlikte ziyarete gelen Mehmet Kaplan, “Abant’ın bugün çok hoş bir havası var. Göle geldik, bulamadık, buz tutmuş. Yazın başka kışın farklı bir hoşluğu var” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda siddetli firtina agaclar otomobillerin uzerine devrildi tGN3K14H
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi

Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.

Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin