Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Temmuz, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0

Göçükte kalan işçinin cansız bedeni 8 saat süren çalışmaların ardından çıkartıldı

Zonguldak’ta ruhsatsız işletilen maden ocağında göçükte kalan 51 yaşındaki maden işçisi Mustafa Kuru’nun cansız bedeni 8 saat süren kurtarma çalışmalarının ardından bulunduğu yerden çıkartılarak hastane morguna getirildi.

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Bölüm Mahallesi Yayla Sokak’ta ruhsatsız işletilen bir maden ocağında meydana gelen göçükte kalan işçinin cansız bedenine ulaşıldı. Sekiz saat süren kurtarma çalışmalarının ardından 51 yaşındaki maden işçisi Mustafa Kuru’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Göçük, Mustafa B.’ye ait tapulu arazide ruhsatsız olarak açılan maden ocağında meydana geldi. Göçük altında kalan Mustafa Kuru’yu kurtarmak için AFAD ve TTK tahlisiye ekipleri yoğun çaba sarf etti. Ancak, yapılan çalışmalar sonucunda Kuru’nun cansız bedeni göçük altından çıkarıldı ve otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Arazi sahibi Mustafa B.’nin daha önce maden kanununa muhalefet suçundan suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Mustafa Kuru’nun bir süre önce emeklilik primini doldurduğu ve iki çocuğundan birinin Ankara’da üniversite öğrenimi gördüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsuna sehit atesi dustu pynB88lE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’a şehit ateşi düştü

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde silahlı kavga ihbarına giden ve çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Erkan Tütüncüler’in acı haberi, Samsun’un Bafra ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bugün saat 13.30 sıralarında silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri saldırıya uğradı. Çıkan çatışmada Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç şehit oldu. Şehit Erkan Tütüncüler’in (43) acı haberi, Samsun’un Bafra ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı. Şehidin Emenli Mahallesi’nde yaşayan annesi Efdade Tütüncüler’e, acı haber Bafra İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Benal Kurt tarafından verildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan şehit Erkan Tütüncüler’in çocuklarından birinin Van depreminde hayatını kaybettiği, babasının ise daha önce vefat ettiği öğrenildi. Yaşanan olay Samsun başta olmak üzere tüm Türkiye’yi yasa boğarken, şehit Tütüncüler için sosyal medyada çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin