Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Nisan, 2015 06:39 tarihinde yayınlandı
0

GMİS Yeni Başkanını Seçti

ZONGULDAK Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) 10. Olağan Genel Kurulu, Cumartesi ve Pazar günü Şemsi Denizer Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel başkan adayı Ahmet Demirci 147 oy alırken, başkan Eyüp Alabaş 111 oy alarak başkanlık koltuğunu Demirci’ye bıraktı.
Oy kullanma işlemi 262 delegenin tamamının oy kullanması sebebiyle saat 15.45 itibariyle tamamlandı. Sayım işlemi devam ettiği sırada Genel Başkanlık sonuçları açıklandı. Genel Başkan adayı Ahmet Demirci 147 oy alırken, Eyüp Alabaş 111 oy alarak başkanlık koltuğunu Demirci’ye bıraktı. Açılan sandık sonuçlarına göre Genel Başkanlığa 147 oyla Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcılığına 154 oyla İsa Mutlu, Mali Sekreterliğe 224 oyla Adnan Tıska, Teşkilat ve Eğitim Sekreterliğine 151 oyla Satılmış Uludağ getirildi.
OY KULLANIM İŞLEMLERİ GERGİN BİTTİ
Pazar günü gerçekleştirilen oy kullanma işleminde sinirler yatışmak bilmedi. Bir süre salonda sükunet sağlandıktan sonra Karadon Müeessesi’nin toplu olarak oy kullandığı anda mevcut Genel Başkan Eyüp Alabaş seçim kurulu masasına giderek oy kabinlerinde kullanılan oyların fotoğraflandırıldığını iddia etti.
Ahmet Demirci’nin listesinde bulunan Hakkı Aslan ve İsa Mutlu’nun delegelere baskı yaparak kabinlerde çekilen fotoğrafları istediklerini iddia eden Alabaş, seçim hakimi ile görüştüğünü ve seçime itiraz edeceklerini vurguladı.
Ardından seçim kurulu kabinlere cep telefonuyla girişi yasaklanırken Eyüp Alabaş tarafından seçim kuruluna itiraz dilekçesi verildi.
“BİZ BEŞİ BİR YERDEYİZ”
Sonuçların açıklanmasından sonra konuşma yapan Genel Maden İş Sendikası Yeni Başkanı Ahmet Demirci, “Seçimden önce de söylediğim gibi biz beşte beş çıkacağız. Biz beşi bir yerdeyiz” dedi. Başkan seçildikten sonra da her zaman madencinin yanında olacaklarını ifade eden Demirci, “Genel kurulumuzun sonuçları açıklandı.
Bizlere güvendiğiniz için hepinize ayrı ayrı ekibimiz adına teşekkür ediyorum. Ben dün de söyledim, bugün de söylüyorum biz beşte beş çıkacağız, biz beşi bir yerdeyiz.
Madencinin güvenini boşa çıkartmamak için elimizden gelen tüm mücadeleyi yapacağımıza emin olabilirsiniz. Tüm madenci kardeşlerimize, Zonguldak’ımıza, Türkiye’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin