TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci devre üst üste alınan mağlubiyet ve beraberliklerin ardından Teknik Direktör Levent Eriş ile yollarını ayıran GMG Kastamonuspor, Fırat Gül’lele 1.5 yıllık anlaşma sağladı.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ilk devreyi en yakın takipçisinin 7 puan önünde lider tamamlamasına rağmen ikinci devreye istediği gibi sonuçlarla başlayamadı. Hem sahasında hem de deplasmanda üst üste alınan mağlubiyet ve beraberlikler neticesinde GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengin Aygün, puan kayıplarının ardından Teknik Direktör Levent Eriş ile yolların ayrıldığını duyurdu.
Kısa sürede çok sayıda isimle yoğun görüşmeler yapan Başkan Aygün, geçtiğimiz sezon Kocaelispor ile şampiyonluk yaşayan Teknik Direktör Fırat Gül’le 1.5 yıllık anlaşma sağladığını açıkladı.
Fırat Gül, geçtiğimiz sezon çalıştırdığı Kocaelispor’u şampiyon yaparak Trendyol 1. Lig’e çıkarmıştı.


GMG Kastamonuspor, Fırat Gül ile anlaşma sağladı
19 Mayıs Coşkusu Emek ve Dayanışma Kahvaltısında Buluştu
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısında emek, dayanışma ve gençliğin önemi vurgulandı.
Öz Sağlık İş Sendikası Zonguldak Şubesi Alaplı İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen program, yoğun katılımla ve samimi bir atmosferde gerçekleştirildi. Programa Aytaç Tosun, Hastane Başhekimi Yasin Şahan, Hastane Müdürü Deniz Karakuş, Recai Özcan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda sendika üyesi emekçi katıldı.
Programda konuşan Sendika Disiplin Kurulu Üyesi ve İlçe Temsilcisi Emrullah Sezgin, 19 Mayıs’ın bağımsızlık mücadelesinin simgesi olduğunu belirterek, cumhuriyet değerlerine sahip çıkmanın önemine dikkat çekti.
Sezgin konuşmasında, Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği bu özel günün, emek mücadelesi açısından da büyük anlam taşıdığını ifade ederek şu sözlere yer verdi:
“19 Mayıs sadece bir takvim yaprağı değil; emperyalizme karşı başkaldırının, tam bağımsızlık inancının ve geleceğe duyulan güvenin adıdır. Emekçiler olarak daha adil, daha özgür ve müreffeh bir Türkiye idealini hep birlikte inşa edeceğiz.”
Sendikal dayanışmanın önemine de değinen Sezgin, birlik ve beraberlik mesajı vererek gençlerin umutla geleceğe bakabildiği bir ülke hedefi için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.
Yoğun katılımın olduğu program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

