Reklam
Reklam
gizli buzlanma kazayi beraberinde getirdi devrilen pat pattaki 1i agir 3 kisi yaralandi lPRATi5b
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ocak, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Gizli buzlanma kazayı beraberinde getirdi: Devrilen ’pat pat’taki 1’i ağır, 3 kişi yaralandı

Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde bâtın buzlanma sebebiyle şoförünün hakimiyetini kaybettiği ’pat pat’ın devrilmesi sonucunda meydana gelen kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Doğanyurt ilçesi Baldıran köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Satı G. yönetimindeki, ’pat pat’ diye tabir edilen tarım aracı, zımnî buzlanma sebebiyle şoförünün hakimiyetini kaybetmesi sonucunda devrildi. Kazada şoför ile araçta bulunan Mehmet S ve Ahmet G. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sıhhat grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Tarım aracında bulunan vatandaşların, cenaze merasimine katılmak için Küre ilçesine bağlı Çaybükü köyüne seyir halindeyken kazanın yaşandığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresundaki kazada hayatlarini kaybeden yildiz ailesi yarin son yolculuguna ugurlanacak wybtdc99
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’daki kazada hayatlarını kaybeden Yıldız ailesi yarın son yolculuğuna uğurlanacak

Giresun’da dün gece Karadeniz Sahil Yolu liman mevkiinde arkadan gelen demir yüklü tırın kırmızı ışıkta beklerken otomobillerine arkadan çarpması sonrasında hayatlarını kaybeden 3 kardeş ile anne ve babaları yarın Trabzon’un Arsin ilçesinde son yolculuklarına uğurlanacak.

Dün gece saat 01.45 sıralarında Ordu istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan M.U. yönetimindeki 55 K 4065 plakalı demir yüklü tır, Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun Limanı mevkiindeki ışıklarda bekleyen ve ailesi ile İstanbul’dan memleketi Trabzon’a gitmekte olan Ali Yıldız (45) idaresindeki 34 PM 61 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan araç önünde duran Ferhat Yıldız (45) yönetimindeki 34 PN 09 plakalı otomobile çarptı. Bu araç da çarpmanın etkisiyle ileri fırlayarak önünde kırmızı ışıkta beklemekte olan Köksal Yusuf Halil (31) idaresindeki otomobil yüklü tıra çarptı.

4 aracın karıştığı zincirleme kazada Ali Yıldız ile aynı araçta bulunan eşi Melek Yıldız (40), ikiz çocukları Hamza Yıldız (7) ve Hasan Yıldız (7) ile Sadem Yağmur Yıldız (15) hayatını kaybetti, büyük kızları Rana Meltem Yıldız (20) ise ağır yaralandı.

Kazaya neden olan tır sürücüsü M.U. (59) da kazada ağır yaralanırken, Ferhat Yıldız, Fatma Yıldız, Rana Yıldız, Sümeyye Yıldız (9) ve Eymen Yıldız (16) Giresun’daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Yıldız ailesinin 5 ferdi yarın Trabzon’un Arsin ilçesi Konak mahallesinde öğle namazı sonrasında aynı yerdeki aile kabristanlığında toğrağa verileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin