Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ekim, 2023 16:19 tarihinde yayınlandı
0

Gizem Karaca Safranbolu’ya Geliyor

Safranbolu’ya gelen Serhan Asker, Görkemli Hatıralar programında ünlü sanatçı Müjdat Gezen ile konuşmuştu. Yayında Müjdat Gezen, “Zübeyde Hanım” adlı filmin çekimleri için Ekim ayında büyük bir sanatçı ekibiyle birlikte Safranbolu’da olacaklarını müjdelemişti.

Safranbolu’da çekimleri başlayacak olan filmde Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı canlandıracak olan oyuncunun ismi açıklandı. Müjdat Gezen’in iki kadın aktris arasında kaldık, dediği isim Gizem Karaca olarak belirlendi. Ünlü oyuncu Karaca, “Benim için çok özel bir durum çünkü hayatımda en çok oynamak istediğim kişinin hayatını oynayacağım. Bu benim en büyük hayalimdi. Onu gerçekleştireceğim için çok mutluyum” dedi.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hayatı film oluyor.

Selanik’e çok benzediği için filmin Safranbolu’da çekileceği belirtildi. Oyuncu kadrosunda Oya Başar, Altan Erkekli, Ahmet Kayakesen, Mehmet Aslantuğ, Halil Ergün gibi  ünlü isimler yer alıyor.

Haftaya Safranbolu’da çekimlerinin başlayacağı filmde Mustafa Kemal Atatürk’ün annesini canlandıracak olan Karaca, Levent’te bir kuaförde görüntülendi. Gizem Karaca, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, “Bu sinema filmi dönem filmi olduğu için o döneme uygun, benim tenime de uygun bir saç rengine bakıyorum. Karar vermeye çalışıyoruz” dedi.  Gizem Karaca, “Önümüzdeki hafta sonu çekilecek ve Safranbolu’da başlayacak. Ben de pazartesi günü Safranbolu’ya gideceğim. Film bu yıl çekilecek ama yayın dönemi önümüzdeki yıl olacak” şeklinde konuştu. (Haber Türk)

Gizem Karaca Kimdir?

İstanbul’da 7 Eylül 1992 yılında dünyaya geldi. Küçük yaşta ailesi Amerika’ya taşındığı için çocukluğu Amerika ve Kanada’da geçti. Üniversite eğitimini başladığı İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü okurken Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılarak ikinciliği kazandı. Yarışmadan sonra adını dizi oyunculuğu ile duyurdu. Ardından Amerika’ya gidip, New York Film Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Annesi Arnavutluk babası ise Selanik göçmeni olan güzel, 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlendiği biliniyor.

Oynadığı Dizi Film ve Filmler;

Eve Düşen Yıldırım, Adını Feriha Koydum, Benim Hala Umudum Var, Güzel Köylü, İstanbul Sokakları, İçimdeki Fırtına, Kara Sevda, İnsanlık Suçu, Şampiyon, Baraj, Alparslan Büyük Selçuklu’dur.

Seni Seviyorum Adamım, Ay Lav Yu Tuu, Hürkuş, Tut Elimi, Bizim Semtin Çocukları, Elli Kelimelik Mektuplar, Dayı, Mahsusa, Evli Mutlu Çocuklu, Küçük Ortak, Sosyetik Gelin, Özür Dilerim gibi sinema filmlerinde rol aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin