blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 08:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Giresunspor’da Metin Aydın istifa etti

TFF 2. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Teknik Direktör Metin Aydın istifa etti.
TFF 2. Lig’de zorlu günler geçiren Giresunspor’da şok ayrılık yaşandı. Ligde üst üste 10 mağlubiyet alan Giresunspor’da Teknik Direktör Metin Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.
Metin Aydın paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sezon başından beri, bugüne gelinen süreçte iki kez istifamı sunduğum Giresunspor teknik direktör görevimden ayrılmış bulunuyorum, Başkan Emin Ertuğral ve beni destekleyen gerçek Giresunspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Önemli olan çotanak armadır. Giresunspor’umuza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kural ihlali yapmayan 3 motosikletliye plaket verildi

Düzce’de 5 yıl boyunca gerçekleştirilen kontrollere giren ve hiç bir ihlali olmadığı tespit edilen 3 motosiklet şoförüne teşekkür plaketi verildi.
Trafik Haftası’nda, 2020 yılından 2025 yılına kadar Düzce’de gerçekleştirilen motosiklet kontrollerine 20’den fazla kere giren ve rastgele bir kural ihlali tespit edilmeyen Zeynep Akyüz, Mustafa Göktepe ve Furkan Çetin, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.
"Bir kural, bir ömür uzunluğu sürecek" mottosuyla örnek gösterilen 3 motosikletliye teşekkür plaketlerini, Düzce Valisi Selçuk Aslan takdim etti. Plaket merasiminin akabinde, Trafik Haftası aktiflikleri kapsamında motosiklet çeşidi düzenlendi.
Programda konuşan Düzce Valisi Selçuk Aslan, "3-9 Mayıs tarihlerini Karayolları Trafik Haftası olarak kutluyoruz. Bu hafta kapsamında vatandaşlarımız nezdinde trafik şuurunu artırmaya yönelik farkındalık aktiflikleri düzenlemeye çalışıyoruz. Daha evvel de belirtildiği üzere, Türkiye’de meydana gelen trafik kazalarının yarısından fazlası iki tekerlekli araçlar nedeniyle gerçekleşmektedir. Bu doğrultuda, İçişleri Bakanlığımız bu yıl ‘Bir kural, bir ömür’ mottosuyla bir kampanya başlattı. Bizler de yerelde bu kampanyayı desteklemek maksadıyla emniyet ve jandarma trafik birimlerimizle yaptığımız çalışmalarda, son beş yıldır rastgele bir ceza almamış ve hiçbir kural ihlali yapmamış üç motosiklet şoförümüzü, başka şoförlere de örnek teşkil etmeleri ismine teşekkür plaketi ile ödüllendirdik" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.