Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Giresunspor’da kongre kararı alındı

Giresunspor Lideri Nahid Yamak, harika genel heyet kararı aldıklarını açıkladı.
Trendyol 1. Lig gruplarından Giresunspor’da Lider Nahid Yamak, düzenlediği basın toplantısında gündeme ait açıklamalarda bulundu. Lider Yamak, Giresunspor’un mevcut idare heyeti tarafından tek başına ayakta tutulduğunu söz ederek, beklenen takviyenin Giresunspor’a verilmediğini söyledi. Yamak, "Siyasilerimizden bizlere kâfi derecede katkı sağlanamadı. Güzel niyetliler, sağlamak istiyorlar fakat imkanlarında zorluklar var. Bize sağladıkları şeyler var ancak çok daha uygun olabilir. Yapılanlar kâfi değil. Çok yalnız bırakıldık" dedi.
Yönetim olarak kongre kararı aldıklarını belirten Lider Yamak, kulübü alabilecek güçlü bir idarenin her vakit yayından yer almaya hazır olduklarını lisana getirdi. Yamak, "Burada yöneticilik yapmak şöyle bir şey, güya yarın buradan gidecekmişsin üzere bir çalışma yapmanız lazım. Birebir vakitte hiç gitmeyecekmişsiniz üzere bir çalışma yapmanız lazım. İşin sistemli ve gerçek yürümesi için bu çok kıymetlidir. Tekrar sesleniyorum Giresun topluluğuna, kamuoyuna, bugün prestijiyle biz idare olarak kongre kararını almış bulunmaktayız. Kongre tarihimiz, ulusal maç haftasının ya cumartesi ya da pazar günü olacak" açıklamasında bulundu.
Takıma sahip çıkılması için davette bulunan Nahid Yamak, şunları söyledi:
"Gideceğimiz güne kadar burada çalışmalarımızı yapacağız, uğraş vereceğiz. Bu süreci daha düzgün yönetebilecek bireyler varsa, bu kongreye çıkmalarını istiyorum. Burayı alabilecek güçlü bir idarenin her vakit yanında olmaya hazırım. Bu kentin büyük markaları var. Buraya sahip çıkmaları manalı olacaktır. Gerideki enkazları yapabildiğimiz kadarıyla azaltmaya çalıştık. Kongre sürecini gözlemleyeceğiz. 94 milyon 753 bin TL tahtaya olan borç var. Ocak ayında transfer tahtasının açılması için bu paraya muhtaçlığımız var. 293 milyon TL borçla kulübü devralmıştık. FIFA davalarıyla birlikte asıl borç 350 milyon TL’ye ulaştı. Bu süreç içerisinde yaklaşık 110 milyon TL’nin kur farkına gittiğini söyleyebiliriz. Yeni borcumuz 313 milyon 481 bin 718 TL. Buradan vali ve belediye liderimize sesleniyorum. Ne olur bize yardımcı olun. İş insanlarımıza sesleniyorum. Lütfen stat ismini, kadronun isim hakkını, göğüs reklamını alın. Bu kentin bu çocuklarına sahip çıkın."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KUZKA’nın onayladığı 3 proje desteklenmeye hak kazandı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı 2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler aşikâr oldu.
2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı 4. devri kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlandı. Kıymetlendirme sonucunda 3 proje Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Genel Sekreterliğince onaylanarak desteklenmeye hak kazandı.
18 Şubat 2025 tarihinde ilan edilen "2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı" 4. periyoduna başvurusu alınan projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlandı. Kıymetlendirme sonucunda Kastamonu’dan 2 ve Sinop’tan 1 proje desteklenmeye hak kazandı. Desteklenecek projeler ile çalışmaları sürdürülen "Destinasyon Geliştirme Sonuç Odaklı Programı" ‘nın bir bileşeni olarak kurgulanan teknik takviye programı kapsamında Kastamonu ve Sinop’ta yer alan turizm destinasyonlarının gelişimine katkı sağlayacak projelere teknik takviye sağlanması amaçlanıyor.
Desteklenmeye hak kazanan projelerin müracaat sahipleri ile Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ortasında en yakın vakitte takviye kontratlarının imzalanması planlanıyor.
KUZKA’nın 2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı, 7,5 milyon Türk lirası büyüklüğüne sahip bütçesi harcanana kadar müracaat kabulüne açık olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin