Giresunspor-Erzurumspor maçının ardından - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Kasım, 2023 08:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Giresunspor-Erzurumspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında Giresunspor, konuk ettiği Erzurumspor FK’yı 1-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktörler değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, “Gerçekten zor bir dönem geçiriyoruz. Kadro zaafımız geldiğimiz günde belliydi. Sıkıntılarımız var tabii. Bu çocukların hepsi bizim çocuklarımız. Yine bugün baktığımız zaman karşımızda tecrübeli bir takım var. Kök söktürdü diyelim. İyi maç oldu. Bizim kazanmamız lazımdı, kazandık. Ama kazandığımız yine geçen hafta 8 tane çocuğumuz. Lütfen çocuklara sahip çıkalım. Lütfen stada gelelim. Giresunspor, Giresun’un bir markasıdır. Lütfen sahip çıkın. Bu seyirci 10 yıl evvel de bizim başarımızın en büyük sırrı. Seyirci, yönetim, basın hep beraber başarıyı yakalamıştır. Lütfen taraftarımız maça gelsin” dedi.

Hakan Kutlu: “Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık”

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, “Öncelikle üzgünüz, hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Oyunun ilk yarısında oyuna girmekte bayağı bir sıkıntı yaşadık. Gol pozisyonu üretemedik. Duran toptan kazandığımız, VAR’dan gelen bir gol vardı. Onun haricinde biz de, rakibimiz de çok gol pozisyonuna giremedik. Kendi adımıza oyunun içine bir türlü giremedik. Ama ikinci yarı gerçekten 4-5 tane çok net gol pozisyonu üretmemize rağmen sonuçlandıramadık. Karşımızda da iyi mücadele eden, çok koşan ve isteyen bir takım vardı. Onları da tebrik ediyorum. Önümüzdeki haftaki maçta telafi etmeye çalışacağız. Dediğim gibi oyunun ilk yarısı oyuna girmeye zorlandık. Bireysel hatadan gol yedik. İkinci yarı maçı çıkartmak için oldukça çabaladık. Girdiğimiz gol pozisyonları da vardı, son vuruşlarda etkili olamadık. Önümüzdeki hafta inşallah kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk belediyesi kavsaklara estetik kazandirmaya devam ediyor KSctN2Rv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi kavşaklara estetik kazandırmaya devam ediyor

Karabük Belediyesi, kent estetiğini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında şehrin önemli ulaşım noktalarından Kardemir Kavşağı’nda çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar çerçevesinde kavşakta kapsamlı peyzaj uygulaması gerçekleştiriliyor. Şehrin giriş noktalarından biri olan bölgede zemin düzenlemeleri, bitkilendirme ve dekoratif taş uygulamalarıyla modern bir görünüm oluşturulması hedefleniyor.

Trafik yoğunluğunun yüksek olduğu alanda yapılan düzenlemelerle hem görsel bütünlüğün sağlanması hem de şehir kimliğine katkı sunulması amaçlanıyor. Orta refüj ve yönlendirme adalarında yürütülen yenileme çalışmalarıyla alanın daha düzenli ve dikkat çekici bir yapıya kavuşması planlanıyor. Kullanılan bitki ve malzemelerin ise uzun ömürlü ve bakım kolaylığı sağlayacak nitelikte olmasına özen gösteriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehir estetiğini güçlendiren projelere öncelik verdiklerini belirterek, “Karabük’ün her noktasında daha yaşanabilir, daha düzenli ve daha estetik bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kardemir Kavşağı gibi şehrimizin vitrin noktalarında gerçekleştirdiğimiz bu düzenlemelerle vatandaşlarımıza daha güzel bir çevre sunmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kavşağın, kentin girişinde daha düzenli ve estetik bir görünümle vatandaşları karşılaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin