Giresun’da sel şehitleri unutulmadı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ağustos, 2023 04:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Giresun’da sel şehitleri unutulmadı

Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan sel afetinde Tirebolu-Doğankent karayolu üzerinde bulunan bir menfezin çökmesi sonucu şehit olan 5’i asker biri iş makinesi operatörü 6 kişinin hayatlarını kaybettiği yerde yapılan Altı Şehitler Köprüsü’de günün anısına bir anma merasimi düzenlendi.

Törene Giresun Valisi Mehmet Fatih Fedai, Jandarma Bölge Kumandanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Vilayet Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Vilayet Jandarma Kumandanı J.Albay Özgür Özer, AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, Tirebolu Belediye Lideri Burhan Takır ile daire amirleri ve vatandaşların yanı sıra yaşanan faciada kaybolan iş makinesi operatörü Ali Akbulut’un eşi Perihan Akbulut ve kızı Tuğçe Oruç katıldı.

Olayın yaşandığı çöken menfezin yerine yapılan Altı Şehitler Köprüsü girişinde okunan duaların akabinde, Vali Fedai ve Bölge Jandarma Kumandanı Tümgeneral Yıldırım tarafından şehitlerin anısına çelenk bırakılıp hürmet duruşunda bulunuldu, dualar okundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin