karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ağustos, 2023 04:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Giresun’da sel şehitleri unutulmadı

Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan sel afetinde Tirebolu-Doğankent karayolu üzerinde bulunan bir menfezin çökmesi sonucu şehit olan 5’i asker biri iş makinesi operatörü 6 kişinin hayatlarını kaybettiği yerde yapılan Altı Şehitler Köprüsü’de günün anısına bir anma merasimi düzenlendi.
Törene Giresun Valisi Mehmet Fatih Fedai, Jandarma Bölge Kumandanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Vilayet Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Vilayet Jandarma Kumandanı J.Albay Özgür Özer, AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, Tirebolu Belediye Lideri Burhan Takır ile daire amirleri ve vatandaşların yanı sıra yaşanan faciada kaybolan iş makinesi operatörü Ali Akbulut’un eşi Perihan Akbulut ve kızı Tuğçe Oruç katıldı.
Olayın yaşandığı çöken menfezin yerine yapılan Altı Şehitler Köprüsü girişinde okunan duaların akabinde, Vali Fedai ve Bölge Jandarma Kumandanı Tümgeneral Yıldırım tarafından şehitlerin anısına çelenk bırakılıp hürmet duruşunda bulunuldu, dualar okundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin