Reklam
Reklam
giresunda olimpik yuzme havuzundaki zehirlenme olayi ile ilgili idari ve adli sorusturma baslatildi NlTNmD8g
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ocak, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Giresun’da Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki zehirlenme olayı ile ilgili idari ve adli soruşturma başlatıldı

Giresun Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nda geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan ve birçok öğrenci olmak üzere 71 kişinin zehirlenmesi ile sonuçlanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada, “Giresun Merkez Olimpik Yüzme Havuzunda yaşanan karbonmonoksit zehirlenmesi olayıyla ilgili olarak, olayın meydana geliş biçimi, teknik ve güvenlik ögeleri ile ilgili incelemeler yapılmıştır. Ayrıyeten, kelam konusu olayın meydana geliş formu ve nedenine ait tüm ayrıntıların aydınlatılması emeliyle Giresun Valiliğimizce idari, Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da isimli soruşturma başlatılmıştır.

Soruşturmanın sonucunda elde edilecek bulgular doğrultusunda gerekli tüm yasal süreçler hassasiyetle gerçekleştirilecektir” denildi.

4 Ocak Cumartesi günü havuzda zehirlenme kuşkusuyla 65’i çocuk 6’sı yetişkin 71 kişi Giresun Bayan Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine ve Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trendyol super lig samsunspor 0 goztepe 0 mac devam ediyor VMSXLlEw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 0 – Göztepe: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig’in 34. ve son haftasında Samsunspor, Göztepe’yi ağırlıyor. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin