Giresun yaylalarında yağan karla kartpostallık görüntüler oluştu - Karabük Haber Postası
giresun yaylalarinda yagan karla kartpostallik goruntuler olustu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Giresun yaylalarında yağan karla kartpostallık görüntüler oluştu

Giresun’un yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışının ardından kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Doğu Karadeniz’in büyük bir kısmında görülen kar yağışı, Giresun’un yüksek kesimlerinde de etkili oldu. Hafta sonundan itibaren aralıklarla devam eden kar yağışı ile kent merkezine yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki turistik alanlardan Kulakkaya ve Kümbet yaylalarında kar kalınlığı 30 santimetreyi buldu. Çam ağaçlarının üzerinde biriken karlar, renkli görüntüler oluşturdu. Ortaya çıkan kartpostallık görüntülerle Giresun yaylaları kış turizminde de dikkat çekerken, Yavuzkemal Belediyesi ekipleri Kulakkaya Yaylası ve obalarında sürüleriyle mahsur kalan çobanları kurtarmak için yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 4
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
30 Nisan, 2026 15:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te yabancı uyruklulara kumar operasyonu

Karabük’te İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kumar oynanmasının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında bir adrese operasyon düzenlendi.

Kayabaşı Mahallesi’nde belirlenen ikamette yabancı uyruklu şahısların kumar oynadığı tespit edildi. Yapılan fiziki takip ve saha çalışmaları sonucunda adrese gerçekleştirilen operasyonda 19 yabancı uyruklu şahıs kumar oynarken yakalandı.

Şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 34. maddesi gereğince toplam 220 bin 476 lira idari para cezası uygulanırken, “kumar oynanmasına yer ve imkân sağlamak” suçundan 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Adreste yapılan aramalarda 3 deste poker kâğıdı, zar çubuğu, 2 adet zar ile birlikte 170 bin 900 lira, 2 bin 850 dolar ve 400 euro olmak üzere toplam 320 bin 380 lira karşılığı para ele geçirildi ve söz konusu paraya el konuldu.

Emniyet yetkilileri, şehir genelinde kamu düzenini bozan ve vatandaşları mağdur eden suçlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin