Giresun yaylalarında yağan karla kartpostallık görüntüler oluştu - Karabük Haber Postası
giresun yaylalarinda yagan karla kartpostallik goruntuler olustu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Giresun yaylalarında yağan karla kartpostallık görüntüler oluştu

Giresun’un yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışının ardından kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Doğu Karadeniz’in büyük bir kısmında görülen kar yağışı, Giresun’un yüksek kesimlerinde de etkili oldu. Hafta sonundan itibaren aralıklarla devam eden kar yağışı ile kent merkezine yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki turistik alanlardan Kulakkaya ve Kümbet yaylalarında kar kalınlığı 30 santimetreyi buldu. Çam ağaçlarının üzerinde biriken karlar, renkli görüntüler oluşturdu. Ortaya çıkan kartpostallık görüntülerle Giresun yaylaları kış turizminde de dikkat çekerken, Yavuzkemal Belediyesi ekipleri Kulakkaya Yaylası ve obalarında sürüleriyle mahsur kalan çobanları kurtarmak için yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
anne ayi ve yavrulari yolda goruntulendi minik yavrunun cabasi gulumsetti Jjjbfd1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Anne ayı ve yavruları yolda görüntülendi, minik yavrunun çabası gülümsetti

Gümüşhane’de yolda görüntülenen anne ayı ve iki yavrusundan biri annesiyle kaçarken, diğerinin dağa tırmanma çabası gülümsetti.

Gümüşhane merkeze bağlı Yağmurdere köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayının iki yavrusuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada yoldan araçların geldiğini fark eden anne ayı hızla yamaçtan aşağı doğru kaçtı. Yavrulardan biri annesini takip ederek onunla birlikte gözden kaybolurken, annesi ve minik kardeşinin kaçtığını fark edemeyen diğer yavru ise dağa tırmanmaya devam etmeye çalıştı.

Minik ayının dağa tırmanmak için gösterdiği çaba izleyenleri gülümsetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin