Çorum’da gittiği iş yerinde silahla ateş açan şahıs, kaçarak kayıplara karıştı.
Olay, Albayrak Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Y. isimli şahsın iş yerine gelen bir şahıs, bilinmeyen bir sebeple tabanca ile ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırgan bir araca binerek kaçtı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri iş
yerinde incelemelerde bulunarak, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.


Girdiği iş yerinde silahla ateş açıp kaçtı
Yenice’de döner ve fast food İşletmeleri denetlendi
Yenice ilçesinde faaliyet gösteren döner ve fast food işletmeleri, zabıta ekipleri tarafından denetlendi. Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde iş yerlerinin çeşitli kriterlere uygunluğu kontrol edildi.
Denetimler kapsamında gıda ürünlerinin muhafaza koşulları, işletmelerdeki hijyen standartları, ürünlerin son kullanma tarihleri, iş yeri düzeni ve fiyat etiketi uygulamaları titizlikle incelendi. Kurallara uygun faaliyet gösteren işletmelere teşekkür edilirken, gerekli görülen konularda işletme sahiplerine bilgilendirme ve uyarılarda bulunuldu.
Yetkililer, halk sağlığının korunmasının öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirterek, gıda güvenliği ve tüketici haklarının korunmasına yönelik denetimlerin ilçe genelinde aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.
Zabıta ekipleri, vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları ilgili birimlere bildirmelerinin denetim süreçlerine katkı sağlayacağını vurguladı.

