Reklam
Reklam

Gıda tarımdan “Tarım ve İnsan” konulu sergi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mart, 2017 08:32 tarihinde yayınlandı
0

ZONGULDAK Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile özel bir banka işbirliğinde bu yıl 8’ncisi düzenlenen “Tarım ve İnsan” konulu Fotoğraf Yarışması’nda sergilenmeye değer görülen fotoğrafların sergi açılışı Esas 67 Burda AVM giriş katında yapıldı. Sergi açılışına Kozlu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Necmi Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, KYK Zonguldak Bölge Müdürü Hayri Bulazar ve çok sayıda davetli katıldı. Sergi açılışında İl Müdürümüz Necmi Çelik, tarımın insanla buluştuğu “Tarım ve İnsan” konulu Fotoğraf yarışması hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Ardından Kozlu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya Tarımın ülke geneli ve Zonguldak’ta önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek fotoğraf sergisinde emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra Kozlu kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Necmi Çelik ve beraberindekiler resim sergisini gezdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı’da alev topuna dönen piknik tüpü korkuttu

alaplida alev topuna donen piknik tupu korkuttu tVAE2yyL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yemek yapılırken gaz kaçağı nedeniyle alev alan piknik tüpü, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Alaplı ilçesi Huzurkent mevkisindeki bir apartmanın balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş balkonda yemek yaptığı sırada gaz kaçağı bulunan piknik tüpü aniden alev aldı. Alevlerin büyümesi üzerine vatandaş tüpü balkondan dışarı çıkararak komşularından yardım istedi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler olay yerine ulaşmadan önce apartman sakinleri, alev alan tüpü ıslak bezle sararak, kendi imkanlarıyla yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kısa süreli panik yaşandı. İtfaiye yetkilileri, tüp kullanımında gaz kaçağına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin