Gıda tarımdan “Tarım ve İnsan” konulu sergi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mart, 2017 08:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Gıda tarımdan “Tarım ve İnsan” konulu sergi

ZONGULDAK Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile özel bir banka işbirliğinde bu yıl 8’ncisi düzenlenen “Tarım ve İnsan” konulu Fotoğraf Yarışması’nda sergilenmeye değer görülen fotoğrafların sergi açılışı Esas 67 Burda AVM giriş katında yapıldı. Sergi açılışına Kozlu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Necmi Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, KYK Zonguldak Bölge Müdürü Hayri Bulazar ve çok sayıda davetli katıldı. Sergi açılışında İl Müdürümüz Necmi Çelik, tarımın insanla buluştuğu “Tarım ve İnsan” konulu Fotoğraf yarışması hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Ardından Kozlu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya Tarımın ülke geneli ve Zonguldak’ta önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek fotoğraf sergisinde emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra Kozlu kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Necmi Çelik ve beraberindekiler resim sergisini gezdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vavava
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
28 Nisan, 2026 13:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Turizm Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Karabük İl Turizm Tanıtım ve Geliştirme Kurulu, Vali Oktay Çağatay başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Toplantıda, Karabük’ün turizm potansiyelinin daha etkin değerlendirilmesi, sürdürülebilir turizm anlayışının güçlendirilmesi ve tanıtım faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, Safranbolu Kaymakamı Hayrettin Baskın, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ustaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Safranbolu Alan Başkanı Cemil Belder ile ilgili kamu kurumlarının yöneticileri, turizm sektörü temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Oktay Çağatay, Karabük’ün sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerlerin turizm açısından önemli bir potansiyel sunduğunu vurgulayarak, bu potansiyelin etkin tanıtım ve kurumlar arası iş birliğiyle daha ileri taşınmasının önemine dikkat çekti.

Toplantı, turizm alanında yürütülecek çalışmalarda kurumlar arası iş birliğinin artırılmasına yönelik görüş alışverişiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin