Gıda tarımdan “Tarım ve İnsan” konulu sergi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mart, 2017 08:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Gıda tarımdan “Tarım ve İnsan” konulu sergi

ZONGULDAK Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile özel bir banka işbirliğinde bu yıl 8’ncisi düzenlenen “Tarım ve İnsan” konulu Fotoğraf Yarışması’nda sergilenmeye değer görülen fotoğrafların sergi açılışı Esas 67 Burda AVM giriş katında yapıldı. Sergi açılışına Kozlu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Necmi Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, KYK Zonguldak Bölge Müdürü Hayri Bulazar ve çok sayıda davetli katıldı. Sergi açılışında İl Müdürümüz Necmi Çelik, tarımın insanla buluştuğu “Tarım ve İnsan” konulu Fotoğraf yarışması hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Ardından Kozlu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya Tarımın ülke geneli ve Zonguldak’ta önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek fotoğraf sergisinde emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra Kozlu kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Necmi Çelik ve beraberindekiler resim sergisini gezdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
CACACA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 09:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Eflani’de yerleşim yerine inen kurt cep telefonu ile görüntülendi

Karabük’ün Eflani ilçesinde yerleşim yerine yaklaşan bir kurt, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İlçeye bağlı Bedil köyünde yiyecek arayan bir kurt yerleşim yerine indi. Bir sürücü aracıyla seyir halindeyken yolda koşan hayvanı fark etti.

Vatandaş o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerde bir süre yol boyunca ilerleyen kurt daha sonra gözden kayboldu.

 

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin