Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2019 09:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gezici yankesiciler yakayı ele verdi

Karabük'ün de içinde bulunduğu 13 ilde soygunculuk yapan yankesiciler yakalandı. Bartın’da yankesicilik yaptıkları iddiasıyla göz altıa alınan 4’ü kadın 5 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlıların toplamda 13 ilde yüzlerce vatandaşı mağdur ettikleri belirlendi. Edinilen bilgilere göre, A.A., A.G., A.G., K.G. ve S.A. isimli şahıslar, fidan ticareti yapan bir işletmede alışveriş yağan vatandaşların yankesicilik yöntemi ile para ve değerli eşyalarını çaldı. Paralarının çalındığını anlayan Z.Ö., Z.G., M.C. ve A.K. isimli mağdurlar durumu anlamalarının ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayette bulundu. Olay yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıların eşkallerini belirledikten sonra yakalamak için çalışmalara başladı. Zanlıların kullandığı aracı da tespit eden ekipleri kısa süreli kovalamacanın ardından 5 şüpheliyi göz altına aldı. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen zanlıların bundan öncede çok sayıda suçtan kayıtları olduğu belirlendi. Ekipler ayrıca zanlıların Antalya, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Ankara, Çankırı, Kastamonu, Sinop, Bolu, İstanbul, Çorum ve Karabük illerinde de aynı yöntemle yüzlerce vatandaşı mağdur ettiklerini belirledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bartın Adliyesine çıkartılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ağustos, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Mehmet Altıparmak: “Çok kötü bir hakem performansı vardı”

Amed Sportif Faliyetler Teknik Yöneticisi Mehmet Altıparmak, Çorum FK maçının akabinde, "Golü atamadığınız vakit rakip ister istemez üzerinize geliyor. Alışılmış bunda hakemin de çok büyük tesiri vardı" dedi.
Trendyol 1. Lig’in birinci haftasında Amed Sportif Faliyetler, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında Amed Sportif Faliyetler Teknik Yöneticisi Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu. Maça istedikleri başladıklarını, lakin gol bulamadıklarını belirten Altıparmak, hakemin performansını beğenmediğini lisana getirdi.
Gol konumlarını değerlendiremediklerini lisana getiren Altıparmak, "Maçın birinci 20 dakikasında hem istediğimiz oyunu oynadık hem istediğimiz gerileri yaptık. Tahminen golü atmış olsaydık bundan çok farklı şeyler de olabilirdi. Dönemin birinci maçı olması, deplasmanda ligde şampiyonluğa oynayan rakibimize karşı aslında istediğimiz şeyleri yaptık. Golü atamadığınız vakit rakip ister istemez üzerinize geliyor. Natürel bunda hakemin de çok büyük tesiri vardı. Bizim ismimize çok berbat hakem performansı vardı. Çorum FK için âlâ oldu, zira bütün kararlarını onların lehine verdi. Lakin bu bir mazeret değil. Girdiğiniz vakit atacaksınız. Çorum FK girdiği durumları kıymetlendirdi. Bizim kırmızı kart gören oyuncumuzun yaptığı durumun birebirini Eze beş sefer yaptı, rakipten birçok kişi yaptı. Fakat ne yazık ki onlara gereken cezai muidiler uygulanmadı. Çok makûs bir hakem performansı vardı. Dönemin birinci maçı mağlup olduk. Üzgünüz, gelen taraftarlarımızı galip olarak göndermek istiyorduk lakin ligin ilk maçı. Lig devam ediyor. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Erzurumspor maçına hazırlanacağız. Çorum FK’ya da muvaffakiyetler dilerim" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin